Agneta Sjödin om verkliga relationen till Lotta Engberg

Agneta Sjödin & Lotta Engberg

Agneta Sjödin och Lotta Engberg är båda stora och omtyckta programledarprofiler i Sverige. Efter att Agneta tagit över rodret som programledarrollen för BingoLottos sommarkväll avslöjar hon nu hur relationen med Lotta Engberg verkligen ser ut.

I år har Agneta Sjödin, 54, och Casper Janebrink, 51, tagit över som programledare i det populära tv-programmet BingoLottos sommarkväll, detta eftersom den vanliga duon Lotta Engberg och Stefan Odelberg har semester.

Efter premiäravsnittet som sändes söndagen den fjärde juli hade Agneta bara positiva saker att säga om programledarkollegan Casper. I ett instagraminlägg skrev hon:

"Premiär avklarad av SommarBingolotto! Så kul att få jobba med den här killen Caspar Janebrink. Vi ses igen den 18 juli! Kram på er" skriver Agneta intill en skärmdump från Bingolottos sommarkväll.

Tv-tittarnas reaktioner om programmet lät sig inte vänta

Reaktionerna från tv-tittarna har inte låtit vänta på sig. Och det var inte en helt positiv feedback. Bland annat skrev tittarna att de var besvikna på att det, enligt dem, var för mycket lek och för lite musikunderhållning. Även starttiden har fått sig en känga. Tidigare har Bingolotto börjat 18.00 men ändrats till 20.00 nu under sommaren – vilket tittare ansetts vara för sent.

Varför kl 20???? Alla har inte semester och måste jobba. Det är ju inte roligt att rätta i efterhand varje vecka”, skriver en arg tittare.

Bingolotto har svarat på merparten av kommentarerna och skriver att de ska ta till sig av önskemålen som tittarna har.

Agneta Sjödin om relationen till Lotta Engberg

Tidigare har Lotta berättat att hon känner att hon helt och hållet kan slappna av nu när Agneta och Casper ta över rodret för det populära tv-programmet.

– Jag tycker det är kul med alla som är med med oavsett om det är matlagning, artister eller alla typer av inslag. Jag förlitar mig helt och hållet på de som sätter ihop produktionen, sa hon till Expressen.

Eftersom Agneta Sjödin jobbat med tv i 30 år har hon inte behövt få särskilt många råd från Bingo-veteranen Lotta Engberg.

– Nej, vi har inte haft kontakt men vi känner varandra bra och har jobbat ihop och träffats och sådär.

På frågan om de umgås privat svarar hon:

– Nej, de flesta i branschen träffar man tyvärr bara i jobbsammanhang.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos semester i lyxvillan på Mallorca – så mycket kostar den

LÄS OCKSÅ: Suzanne Axells möte med Filip Lamprecht - ärliga erkännandet

FOTO: TT