9 svenska kändisar då och nu – så såg de ut som barn

Darin och Miriam

Alla människor åldras med tiden och idag vet vi mycket väl hur kändisarna ser ut – men hur de såg ut som barn är en knepigare fråga.
Här är nio svenska kändisar som visar hur de såg ut som barn!

Här listar Hänt några utav Sveriges mest folkkära kändisar – och hur de såg ut som barn!

Sarah Dawn Finer

Sarah Dawn Finer

Sarah Dawn Finer, 39, är född och uppvuxen i Sverige, men hennes rötter kommer från USA och Storbritannien. Med hennes magiska sångröst vann hon svenska folkets hjärtan när hon slog igenom med låten I remember love i Melodifestivalen 2007.

Som för många andra artister har 2020 varit ett tufft år även för Sarah. Men efter regn kommer solsken och nyligen avslöjade hon att hon är gravid och blir tvåbarnsmamma till våren!

Henrik Dorsin

Henrik Dorsin

Henrik Dorsin, 43, har gjort succé genom åren när han har spelat Ove Sundberg. Men vad många kanske inte visste var att han även är en hejare på att sjunga och är storebror till tidigare fotbollsproffset Mikael Dorsin. Henrik är gift med skådespelerskan Hanna Dorsin och tillsammans har de två barn. Bland annat sonen Frank som spelar Eddie i Bonusfamiljen.

Henrik är även högaktuell som ”Stickan” (Charles-Ingvar Jönsson) i nya Se upp för Jönssonligan, som hade premiär på Cmore på juldagen.

Anja Pärson

Anja Pärson

Anja Pärson, 39, är en av Sveriges absolut bästa skidåkare genom tiderna. 2012 avslutade hon sin karriär och då hade hon kammat hem 42 världscupsegrar, ett OS-guld, sju VM-guld och totalt 19 mästerskapsmedaljer.

Sedan dess lever hon ett ljuvt familjeliv uppe i Umeå tillsammans med hustrun Filippa Rådin, 47. Familjen består av barnen Elvis och Maximilian, och även Filippas dotter Emmi, från ett tidigare äktenskap.

Miriam Bryant

Miriam Bryant

Miriam Bryant, 29, är född och uppvuxen i Göteborg. Hennes mamma är från Finland och hennes pappa är engelsk. Hennes stora genombrott för svenska folket kom under 2015 när hon var en av artisterna i Så mycket bättre på TV4. Men innan dess hade hon släppt låten Push play som nådde 12:e plats på Sverigetopplistan.

På senare tid har Miriam gjort en del låtar ihop med rapparen Jireel och hon är idag lyckligt kär i Daniel Nilsson.

Felix Herngren

Felix Herngren

Felix Herngren, 53, är en av hjärnorna bakom den folkkära och älskade succén Solsidan. Det har kommit sex säsonger av serien och en långfilm. I vår är Felix aktuell i tv-rutan igen, men i en något ny tappning. Han är nämligen en av jurymedlemmarna i storsatsningen The masked singer på TV4.

Vid sin sida i juryn har han inga mindre än Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw och Nour El Refai.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Felix Herngren är gift med hustrun Clara sedan 15 år tillbaka, han är pappa till sex barn, bland annat Iris, som även spelar hans dotter i Solsidan.

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen, 36, är en av Sveriges mest omtyckta sångerskor och under somrarna är det en höjdpunkt för många att sjunga allsång med henne på Skansen.

Efter att ha medverkat i Melodifestivalen sju gånger vann hon tävlingen 2014 med låten Undo och fick representera Sverige i Eurovision song contest i Köpenhamn. Idag bor Sanna i Årsta, söder om Stockholm, med sambon Joakim Ramsell.

Elisa Lindström

Elisa Lindström

Dansbandsstjärnan Elisa Lindström, 29, har vi sett i både TV4:s Let’s dance och i SVT:s Det stora racet. Under förra året drog hon sig dock undan rampljuset, för i februari förra året blev hon och maken Markus Frykén föräldrar till lilla Irma.

Men i våras gjorde hon comeback i tv-rutan igen, närmare bestämt i Stjärnornas stjärna på TV4. Tillsammans med bland andra Jon Henrik Fjällgren, Jessica Andersson och Amanda Winberg ställde hon upp i tävlingen, men det blev David Lindgren som till slut kammade hem segern.

Darin Zanyar

Darin Zanyar

Darin Zanyar, 33, växte upp i Botkyrka utanför Stockholm. Han slog igenom i Idol 2004 och sedan dess har han varit en given favorit hos svenska folket.

Under alla dessa år i rampljuset har han inte delat med sig särskilt mycket om kärlekslivet, men i somras under Pride-festivalen kom ett nytt avslöjande.

Den senaste tiden har Darin börjat sjunga allt mer på svenska och hitlåten En säng av rosor nådde som bäst en 7:e plats på Sverigetopplistan.

Jessica Andersson

Jessica Andersson

Jessica Andersson, 47, slog igenom när hon medverkade i dokusåpan Fame factory 2002. Där sattes hon och Magnus Bäcklund ihop till duon Fame, som vann Melodifestivalen 2003 med låten Give me your love. Jessica har medverkat i Melodifestivalen totalt sex gånger.

I våras var hon högaktuell i Stjärnornas stjärna men trots fina insatser räckte det tyvärr inte hela vägen till en seger.

Jessica är tillsammans med Niklas Fermfelt och har sonen Liam från ett tidigare förhållande.

I videoklippet högst upp i artikeln kan du se hur kändisarna såg ut som barn!

LÄS OCKSÅ: 7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

LÄS OCKSÅ: Sanna Nielsen om saknaden efter föräldrarna – efter förändringen

FOTO: Pontus Lundahl/TT, Claudio Bresciani / TT