LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanna Nielsen om saknaden efter föräldrarna – efter förändringen

27 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Sanna Nielsens kamp
Precis som för många andra har det här året varit annorlunda för Sanna Nielsen.
I en intervju i Nyhetsmorgon berättar artisten nu om saknaden efter sina föräldrar – och hur relationen har förändrats.
Annons
Allt om Sanna NielsenBrand logo
Allt om Sanna Nielsen

2020 har varit ett speciellt år för oss alla, och alla har vi påverkats av pandemin på helt olika sätt. I en intervju i Nyhetsmorgon berättar Allsång på Skansen-profilen Sanna Nielsen nu hur det här året har varit annorlunda för henne.

– Alltså Allsång på Skansen i somras var ju helt otroligt. Vi körde utan publik och det var enbart för tv-tittarna och jag kommer ihåg att det gick så fort. Jag hann inte med. För i vanliga fall ska man ju vänta in lite reaktioner och applåder, men nu skulle man ju inte vänta in någonting. Nej jag var så stressad, berättar hon innan hon fortsätter:

– Men det gick ju bra och vi var också väldigt glada över den fina feedbacken vi fick från alla som tittade.

Men jobbet är inte det enda som har varit annorlunda för Sanna i år. Nu berättar hon om saknaden efter sina föräldrar, och hur relationen har förändrats sedan årets början.

Annons

Sanna Nielsen om familjekampen

Det är när de pratar om hur livet efter pandemin kommer att se ut som Sanna kommer in på relationen till sina föräldrar. Hon berättar att hon saknar de något fruktansvärt, och att hon knappt har sett dem på hela året.

– Något jag längtar efter så himla mycket är bara att få kramas igen, och framför allt att få träffa mina föräldrar. De bor i Skåne och vi har ju inte setts. Jag har sett de i tjugo minuter tror jag, och det var på ett genrep av Funny girl som jag gjorde i Malmö tidigare i höstas, men annars har jag inte sett dem på ett år, berättar hon.

Sanna Nielsen säger att det här året har fått henne att inse hur mycket hennes föräldrar faktiskt betyder, och att hennes relation till dem har vuxit starkare.

– Jag kanske inte har tänkt så innan. Jag menar, jag är ju van vid distansrelationen med mina föräldrar eftersom vi bor så långt ifrån varandra, men nu i år så har jag ju verkligen känt att "okej om inte jag får prata med mamma eller pappa idag så vet jag inte hur det ska gå resten av dagen". Så det har verkligen blivit ännu viktigare för mig att få ringa på Facetime och ta det där samtalet, säger hon innan hon fortsätter:

– Vi kan prata i en timme och sen bara "okej vi hörs imorgon" och sen lite senare på eftermiddagen så bara "nej jag måste ringa och höra hur de har haft det".

Annons