LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

13-barnsmamman Mirka Norrströms krasch – berättar vad som hänt

21 mar, 2024 
Maria Broberg
13-barnsmamman Mirka Norrström försvann från tv-rutan efter att ha medverkat i TV4:s Familjen annorlunda.
I ett nytt inlägg på Instagram talar hon ut om problemen som hon har med sin mentala hälsa.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrströms oro efter sjukdomsbeskedetBrand logo
Mirka Norrströms oro efter sjukdomsbeskedet

Mirka Norrström, 51, blev ett välkänt ansikte med den svenska publiken i och med realityprogrammet Familjen annorlunda.

Programmet sände totalt tio säsonger mellan 2009 och 2018. Under sin medverkan hann Mirka Norrström och ex-maken Peter Norrström gå från nio barn till tretton.

Mirka Norrströms namn har tidigare cirkulerat en hel del i media på grund av sina ambitioner gällande en karriär på Onlyfans. Mirka är även aktiv på sina egna sociala medier och nyligen valde hon att öppenhjärtigt skriva om sin psykiska ohälsa.

Mirkas problem med hälsan – drabbats av utmattning: ’’Går över gränsen’’

I ett nytt inlägg delar hon med sig om sin utmattningsdepression med en bild på sig själv och öppenhjärtig text.

’’Utmattningsdepression är inte att leka med. Det finns bättre dagar och det finns dagar man bara sjunker ner i ett svart hål. Att försöka hålla en någorlunda jämn nivå är en ständig kamp och att lära sig sina begränsningar är svårt ibland. När man mår ’bra’ eller har sina bra dagar med mer energi vill man ta vara på det och känna livsglädjen och verkligen ta vara på varenda gnutta av den energin.’’, skriver 13-barnsmamman och fortsätter:

Annons

’’Det är då lätt att gå över gränsen och ta i för mycket. Balansgången är ibland så jäkla svår. För det finns inget reserv för energi när den tar slut. Man måste lära sig att hushålla med det man har speciellt när det finns lite extra av den varan. För när man går över gränsen så blir det ett hårdare fall och det svarta hålet är både mörkare och djupare då. Och att ta sig uppåt igen tar lite längre tid då. Det går sakta framåt i sin helhet men jag har mina stunder när jag går över gränsen och där har jag precis varit…igen. Men jag tar mig ur det’’

Mirka Norrström om sitt Onlyfans-konto

Familjen annorlunda-profilen har tidigare berättat för Hänt att hon har två separata Instagram-konton samt ett Onlyfans-konto.

Onlyfans är en slags prenumerationstjänst som primärt används av personer som producerar naket eller pornografiskt innehåll.

I en tidigare intervju med Efter fem berättade Mirka att hon började med tjänsten för att utforska sin sexualitet efter att ha varit i ett långt äktenskap.

– Efter min skilsmässa började jag ett sexuellt sökande. När man levt i äktenskap i 23 år så har jag försökt hitta mig själv och min egen sexualitet.

FOTO: TV4/Familjen Annorlunda, Instagram/Mirka Norrström

Annons