LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Familjen Annorlunda-Peter svårt sjuk – oron över läkarnas besked

03 feb, 2024 
Linn Seipel
peter norrström familjen annorlunda
Familjen Annorlunda-Peter Norrström har kämpat med hälsan sedan ett tag tillbaka.
Nu har han fått nya besked från läkarna vad det rör sig om – och det såg riktigt mörkt ut där ett tag...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström kuppad mitt under intervjun – ingen aning om vad han heterBrand logo
Elisa Lindström kuppad mitt under intervjun – ingen aning om vad han heter

Peter Norrström och ex-frun Mirka Norrström blev populära hos många svenskar i samband med sin medverkan i realityserien Familjen annorlunda, tillsammans med sina 13 gemensamma barn.

Baren bor på heltid hos Mirka men träffar Peter ibland. På sistone har det blivit mindre då Peter har kämpat med en ovanlig sjukdom. Runt jul tvingades han åka akut till sjukhus, meddelade Peter och Nettan då på sin gemensamma blogg.

”Peter mår så dåligt. Är så orolig nu över hans mående, jag har stått upp, kämpat, ringt massa samtal hållit om, tröstat men nu har oron tagit mig med. Jag är så orolig.”, skrev Nettan två dagar innan julafton.

Annons

När Hänt nådde Peter några dagar efter berättade han att han inte alls mådde särskilt bra, och att läkarna jobbade för fullt med att förstå vad det är som spökar i hans kropp.

”Jag har fått en toppenläkare som gör alla undersökningar nu. Ska in på njurröntgen imorgon där dom sett något så är lite orolig”, skrev han i slutet på året i ett meddelande till Hänt.

Peter Norrström om ovissheten: ”Håller tummarna”

Nu har svaren för Peter äntligen börjat komma. Han skrev på bloggen att de fortfarande dock inte vet exakt vad de rör sig om.

”Just nu avvaktar vi med tanken att få svaren först som skulle ta 4 veckor. Och det är precis nu i dagarna. Trodde det var förra veckan men hade fel”, skrev Peter på bloggen och fortsatte:

”Dom ringde även från röntgen idag och ska in i morgon för hjärnröntgen då dom såg svaghet på vänstra sidan och att jag drogs åt vänster vid nått test. Känner bara att vi ville ventilera oss lite här med er med. Känns lite jobbigt just nu när värdena är sämre och man väntar dessa svar. Håll nu tummarna för mig att allt snart vänder. Har dagar nu som jag orkat göra mer saker så känner mig hoppfull”

Annons

Peter Norrströms senaste hälsobesked: ”Nu släppte en stor sten”

Hänt kontaktade Peter igen i all välmening för att höra hur det har gått i torsdags varpå han svarade i ett vändande meddelande:

”Har inte fått alla svar ännu så kämpar på. Stöd får jag 100% av Nettan tack för omtanken”.

Men redan samma dag kom ett positivt besked. Något han meddelar allmänheten om på bloggen:

”Idag var jag (P) och gjorde en endoskopi. Där fick jag svar på en gång. Det var ingen cancer så nu släppte en stor sten. Nu väntar jag bara på dom andra svaren. Hoppas på att alla är lika bra som dagens svar”

Underbart att höra Peter, hoppas du mår bättre snart!

FOTO: Youtube/Expressen/TT

Annons