LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mirka Norrström utsatt för hemska händelsen – fler kända personer drabbade

26 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
13-barnsmamman Mirka Norrström avslöjade nyligen en skrämmande bluff på Instagram men hon är inte är den enda kändisen som drabbats:
”Var rädd om dig på internet”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Mirka Norrström gjorde sig ett namn hos den svenska publiken i och med sin medverkan i reality programmet Familjen annorlunda där hon och ex-maken Peter Norrström hann gå från nio till tretton barn under säsongerna programmet sändes.

Mirka Norrströms namn har cirkulerat endel i media på senaste tiden bland annat på grund av hennes ambitioner gällande en karriär på Onlyfans. Mirka är mycket aktiv på sina sociala medier och nyligen la hon ut en oroande uppdatering till sina följare.

Mirka Norrström om händelsen: ”Ni får gärna anmäla”

”Tydligen finns det någon som utger sig att vara mig och skickar följförfrågningar till folk 🤬😡DET ÄR INTE JAG!! Fake som ni får gärna anmäla precis som jag har gjort.Jag har bara 2 konton här och jag skickar aldrig följförfrågan till någon jag inte känner”, skriver Mirka på sin instagram.

Fler kända personer är utsatta för bluffen

Mirka Norrström verkar ha blivit utsatt för en person som stulit hennes identitet på sociala medier. Detta är inget ovanligt och det finns flera kända personer som utsatts för samma sak. Nyligen publicerade även Roger Nordin, programledare för RIX FM en varning på sin Instagram.

”Var rädd om dig på internet! Just nu pågår en våg av bedrägeriförsök där någon kontaktar RIX FM’s lyssnare och utger sig för att vara jag, Laila eller någon annan av våra programledare.Om vi på RIX FM kontaktar dig i sociala medier sker det ALLTID från våra officiella konton (med en blå bock intill namnet). Vi skriver ALDRIG från våra privata konton och vi ber aldrig om dina kreditkortsuppgifter för att delta i tävlingar.Om du har råkat lämna ut kortuppgifter till en misstänkt bedragare, spärra dina kort och gör en polisanmälan”, skrev Roger på sitt instagram-konto.

Vi på Hänt säger som Roger ”Var rädd om dig på internet”

FOTO: Instagram / TT TV4

Annons