LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Så får Klara Hammarström och Alexander Holtz förhållandet att fungera

06 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Klara Hammarström & Alexander Holtz
Artisten Klara Hammarström och hockeyspelaren Alexander Holtz har båda väldigt fullt upp med sina karriärer.
Nu berättar Klara för Hänt hur de får det att funka trots sina späckade scheman.
Annons
Intervju: Klara Hammarström om kärleken till pojkvännen Alexander HoltzBrand logo
Intervju: Klara Hammarström om kärleken till pojkvännen Alexander Holtz

Artisten Klara Hammarström, 20, debuterade i Melodifestivalen 2020 med bidraget Nobody och landade då på en femte plats. Men nu är hon tillbaka för revansch. I år tävlar hon nämligen i Melodifestivalen 2021 med låten Beat of broken hearts, och efter hennes deltävling gick hon vidare till Andra chansen. Men det är inte bara Klara som har mycket för sig just nu.

Klaras pojkvän Alexander Holtz är hockeyspelare i Djurgården, och precis som Klara har även han ett väldigt späckat schema. Nu berättar Klara för Hänt hur de får det att gå ihop trots allt som händer i deras karriärer.

Så träffades Klara och Alexander

Klara och Alexander har nu varit tillsammans ett tag, men första gången de träffades var faktiskt i samband med Klaras medverkan i Melodifestivalen förra året. Då han bor i Stockholm kunde de passa på att träffas när hon var där med jobbet, och med tiden fattade de mer och mer tyckte för varandra.

Annons

– Vet inte riktigt hur, men vi börjades ses lite grann och efter det var jag och kollade på hans match och sen började vi ses mer och mer. Det var ju ett coronaavbrott där och då fick man tid att hänga lite mer, säger hon till Hänt innan hon fortsätter:

– Man är ju annars ute och är lite överallt hela tiden och det tror jag han hade också hade varit.

Men trots coronapandemin har det nu varit en hel del jobb för Klara inför årets tävling, och för många relationer kan det vara påfrestande. Men i Klara och Alexanders fall har det bara gått bra.

Så får de förhållandet att funka

En anledning till att det har gått så bra för de tror Klara beror på att de båda har väldigt flexibla jobb där de inte har några fasta tider.

– Det är ganska skönt för om man tänker efter så har vi ändå ganska lika liv. Vi kan ju välja ganska mycket själva vad vi gör på dagarna då han inte heller jobbar 9-5. Nu är ju han borta väldigt mycket men vi har ju inget punktligt arbete som vi går till liksom, säger hon.

Annons

Hon berättar också att de turas om att stötta varandra i sina grejer, och att hon känner väldigt stort stöd både från han och hans familj.

– Han tycker det är kul med Mello så han peppar mig. Han skjutsade mig hit imorse och är jättesnäll. Men jag har ju mina grejer och han har sina grejer men den här veckan får han stötta mig. Jag hoppas att han kommer vara med mina syskon imorgon och kolla med de så får vi komma på efterfest där sen. Men han stöttar mig skitbra och hans familj också, säger hon innan hon lägger till:

– Men det är väldigt tråkigt att han inte kan följa med på Mello. Det hade varit kul att visa honom allting och se honom i publiken tillsammans med mina syskon och mina vänner.

Annons