LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Så träffade Klara Hammarström pojkvännen Alexander Holtz

08 feb, 2021 
Klara Hammarström Alexander Holtz
Klara Hammarström är en av deltagarna i Melodifestivalen 2021.
Hon har nu blivit med pojkvän, den lycklige är ishockeyspelaren Alexander Holtz.
Frågan är, hur träffades de?
– Jag tycker att det är slumpen lite grann, avslöjar Klara för Hänt i en intervju.
Annons
Intervju: Klara Hammarström om kärleken till pojkvännen Alexander HoltzBrand logo
Intervju: Klara Hammarström om kärleken till pojkvännen Alexander Holtz

Artisten Klara Hammarström, 20, debuterade i Melodifestivalen 2020 med bidraget Nobody. Det gick inte hela vägen för Klara då hon landade på en femte plats i sin deltävling. Men inte ger hon upp för det. Nu är hon tillbaka i Melodifestivalen 2021 med låten Beat of broken hearts.

Förra året var hon singel, men detta år är hon tillbaka i tävlingen med en ny kärlek vid sin sida!

Så träffades paret Klara Hammarström och Alexander Holtz

Det har länge spekulerats kring Klara Hammarströms nya kärlek. Är det ishockeyspelaren Alexander Holtz som är den lycklige? Jajjemen!

– Vi är tillsammans. Vi har varit tillsammans i kanske sex-sju månader, sedan förra året, avslöjar Klara för Hänt och fortsätter berätta om hur de träffades:

– Jag kan säga att jag tycker att det är slumpen lite grann. Jag vet inte riktigt. Men vi har haft lite gemensamma kompisar sedan innan. Jag har väl sett honom och jag har känt igen hans namn. Och han hade sett mig på Mello har han berättat. Men vi kände inte varandra. Utan jag var i Stockholm och gjorde Mello och han bor ju här.

Annons

Efter Melodifestivalen var över så sågs Klara och Alexander.

– Så efter Mello träffades vi, och sågs någon gång. Sen bjöd jag med honom på Mello-efterfesten. Men jag har ju liksom inte känt honom innan. Och han visste inte ens att jag bodde i Skåne då, berättar Klara Hammarström för Hänt och fortsätter:

– Sen fortsatte vi att ses efter det. Men det var lite slumpen för jag hade inga tankar om killar. Jag har aldrig haft det.

Klara Hammarström
Klara Hammarström.

Så stöttar Alexander Holtz flickvännen Klara Hammarström

Hur är Alexanders stöd för Klara Hammarström inför Mello?

– Han stöttar mig väl i sånt här. Jag brukar säga att det börjar närma sig Mello då svarar han 'Det är ju jättekul'. Han lyssnar på mina låtar. Han stöttar mig när jag skickar saker till honom och ba 'du är bäst!'. Vi stöttar varandra i våra olika grenar, eller vad man säger. Och det är väldigt skönt att ha honom, min vänner och hans familj som stöd honom, säger Klara Hammarström till Hänt och fortsätter:

Annons

– Han är väldigt ödmjuk och väldigt snäll kille. Han är bäst. Han är en väldigt väldigt fin kille. Jag har ju aldrig haft en kille innan. Men han är bra på alla sätt tycker jag. Han stöttar mig, han är ärlig. Han är äkta. Han är en jättebra kille.

Klaras dolda budskap till pojkvännen Alexander i låten Beat of Broken Hearts

Klara Hammarström avslöjar även att det finns ett dolt budskap i låten. Till vem? Pojkvännen såklart. När Klara första gången spelade upp låten som hon tävlar med i Melodifestivalen för Alexander så var första reaktionen från pojkvännen att han tyckte om låten väldigt mycket. Men kanske finns det en detalj som gör att han gillar den extra mycket?

– Det finns en line i låten som man kan relatera till ett hockeybegrepp, avslöjar Klara för Hänt och fortsätter:

– Jag visste inte att det var ett begrepp som man använde inom hockey, men det är väl jättekul!

Så, vad är då denna hemliga line? Jo, i låten sjunger Klara ”Honey there’s no other reason, Don’t care about the silly season”. Och för de som inte är insatta i hockeyvärldens så är just Silly season ett uttryck som används frekvent i idrottssammanhang mellan två säsonger när spelare värvas och byter klubbar.

Melodifestivalen 2021 sänds på lördagar klockan 20.00 på SVT och finns även tillgängligt att streama på SVT Play.

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Robin Lorentz-Allard/TT

Annons