6 saker du kanske inte visste om Klara Hammarströms pojkvän Alexander Holtz

16 feb, 2021 
Klara Hammarströms pojkvän Alexander Holtz
Melodifestivalen-aktuella Klara Hammarström har nyligen avslöjat att hon och professionella ishockeyspelaren Alexander Holtz är ett par. Men vem är egentligen Alexander?
Annons
Intervju: Klara Hammarström om kärleken till pojkvännen Alexander Holtz
Intervju: Klara Hammarström om kärleken till pojkvännen Alexander Holtz

En av årets tävlande artister i Melodifestivalen 2021 är Klara Hammarström, 20, som gör comeback med bidraget Beat Of Broken Hearts. I en intervju med Hänt avslöjade Klara nyligen att hon och ishockeyspelaren Alexander Holtz är ett par. Frågan är ju vem Alexander är? Hänt svarar!

Hur gammal är Alexander Holtz och var bor han?

Alexander Holtz föddes den 23 januari år 2002 och är idag 19 år gammal.

Han är skriven på en adress i Saltsjö-boo där han bor tillsammans med sin bror David, mamma Camilla och pappa Magnus.

Vad heter Alexander Holtz på Instagram?

Det är inte bara på isen som Alexander Holtz är aktiv, han kör även loss på sociala medier. I alla fall på Instagram där han heter holtz_10 och har över 45 000 följare. Inte illa!

Så, vad delar Alexander med sig av på den sociala plattformen? Mycket hockey såklart, lite matlagning och familj.

Någon som däremot inte dyker upp i flödet hos Alexander är flickvännen Klara Kammarström. Kanske dyker en bild upp på flickvännen snart?

Alexander Holtz

Hur lång är Alexander Holtz och vad heter han i mellannamn?

Det kan vara en fördel att vara lång i hockey, men kanske inte för lång? Alexander Holtz har uppenbarligen en bra längd, då han är mycket framgångsrik inom hockeyn. Men hur lång är han? 182-183 centimeter lång.

Annons

Hockeyspelarn har även ett mellannamn, Gabriel. Men tilltalsnamnet är alltså Alexander.

Alexander Holtz om ishockeyn

Alexander är en professionell ishockeyspelare som spelar för Djurgården Hockey i Svenska hockeyligan. Hans modersklubb är däremot Boo IF.

Så sent som vid årsskiftet representerade Alexander Sverige i junior-VM och han spås även en framtid i NHL. Positionen som gäller är ytterforward.

– Jag tycker om att skjuta mycket. Så jag försöker att vara offensiv och ta mig in till lägena, har Alexander Holtz tidigare sagt i en intervju med Aftonbladet.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/TT

Annons