Idol 2023 marknadsföring banner

Klara Hammarströms kaxiga ord om kärlekslivet

08 feb, 2020 
Klara Hammarström.
Hon är ett av tolv syskon – vilket gör att familjen Hammarström är ett stort gäng med flera färgsprakande personligheter.
Nu berättar Klara Hammarström om relationen till alla sina syskon - och ger en inblick i hennes kärleksliv.
 – Jag har kopplat bort familjen just nu så att jag kan gå in i min egna bubbla, säger hon till Hänt.
Annons

Mello-aktuella Anis Don Demina
Mello-aktuella Anis Don Demina

Klara Lovisa Hammarström,19, är just nu aktuell i Melodifestivalen. Hennes familj kan du ha sett innan då familjen Hammarström är kända inom ridsportsvärlden och består av mamma Anna, pappa Eskil, trillingarna Mathilda, Amanda och Lukas, 23, tvillingarna Selma och Klara, Ingemar 16, Julian, 13, Ellen 10, Adam, 7, Annabel, 3. De kommer ursprungligen från Hälsingland men bor idag i Skåne. Familjen blev kända ansikten för stora delar av svenska folket då de fick ett eget program på SVT vid namnet Familjen Hammarström. I programmet får tittarna hänga med i familjens vardag med allt vad det innebär – både hemma i huset och i stallet.

När Hänt träffar henne under genrepet för Melodifestivalen i Göteborg berättar hon hur det känns att återigen vara i tv-rutan.

Recept.se Nyhetsbrev

–  Det är skillnad mellan reality och det här. Annars får jag ju inte får kolla in i kameran när jag gör tv som jag gör annars till exempel, nu ska jag kolla in i kameran och ska visa vem jag är som artist, det är en ny grej och jag bara älskar det, säger hon.

Annons

Har du din tvillingsyster på plats? 

– Hon är här i Göteborg idag, resten av min familj med. Men de valde att spara sig till imorgon så det är inte på genrepet, säger hon.

Klara Hammarström om relationen till familjen

Hon berättar vidare att hela hennes stora familj är ett stöd för henne, men att hon just nu vill koppla bort omgivningen en aning för att fokusera på att lyckas.

– Jag har kopplat bort familjen just nu så att jag kan gå in i min egna bubbla. Vi är ju några stycken så det blir väldigt många sms med lyckönskningar och frågor om jag är nervös och så. Men det är här och de kommer att stötta mig, säger hon.

Har du någon kärlek på plats också kanske?

– Nej, men jag har team och min väldigt duktiga manager, då behövs ingen pojkvän. Jag har ingen heller, säger Klara Hammarström.

FOTO:Robin Lorentz-Allard/TT/Andreas Hillergren/TT

Annons