Alvaro Estrellas fina ord om sonen Daniel: ”Livet har fått färg”

Alvaro Estrella och flickvännen Victoria Perez

FOTO: TT
Alvaro Estrella tävlar i Melodifestivalen 2021 med låten Baila Baila.
Men han är även nybliven pappa.
Nu berättar Alvaro för Hänt om rollen som pappa.

Artisten Alvaro Estrella, 40, tog sig vidare till Andra chansen i Melodifestivalen 2021 med bidraget Baila Baila. Det totalt glänste om honom på scen. Kanske kan det ha att göra med att hans livsgnista är total då han nyligen blivit pappa för första gången?

”Sjukaste man kan vara med om”

När Hänt fick möjlighet att prata med Alvaro innan hans uppträdande i Melodifestivalen berätta artisten om hur det är att leva livet som nybliven pappa, och hur det faktiskt är att ha fått ett barn.

– Det är det sjukaste man kan vara med om tycker jag. Det är alltid någonting nytt som händer varje dag, säger Alvaro Estrella till Hänt och delar med sig av dags händelser:

– Till exempel idag så satte jag på mig mina kläder. Ska byta blöja och då pissar han på mig. Så ba 'jahapp, då måste jag byta den här, byta om och allting'. Jag byter om igen, och byter sedan blöja. Då skiter han på mig, den andra outfiten. Så ja, man måste alltid parera allting.

Men oavsett vad så är Alvaro helt lyrisk över sin roll som pappa.

– Men det känns helt underbart. Han har verkligen räddat mig med hans existens under den här svåra perioden. För vi är så fokuserade på honom. Vi är i en liten bubbla och försöker ta hand om honom. Vårt fokus är bara han. Då skärmar man av lite av det som händer just nu och fokus är på honom, säger Alvaro Estrella till Hänt och konstaterar även:

– Och han är helt underbar!

Alvaro Estrella och flickvännen Vicky.

Alvaro Estrella och flickvännen Vicky.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Här är Alvaro Estrellas förklaring på betydelsen av låttiteln Baila Baila

Alvaro Estrella om livet som pappa

Sonen heter Daniel och fyllde hela nio månader samma dag som Hänt hade intervjun med Alvaro. Men vad är egentligen det absolut bästa med att ha blivit pappa och att ha barn?

– Det är svårt att beskriva men det känns som att din vardag får färg. Prion ligger på honom och man är mer fokuserad för att man inte vill slösa bort sin tid på onödiga saker. Man vill ju bara fokusera på att göra det man ska göra och göra det väldigt, väldigt bra, för att sen kunna vara med honom, säger Alvaro till Hänt och avslutar med:

– Hela mitt liv har fått färg sen jag fick honom. Mitt liv innan var liksom, man jobbade, man gick hem, man drog och festa, alltså det var roligt men det fanns ingen mening liksom. Nu finns det en mening med allting och det är det bästa.

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Clara Klingenström i Melodifestivalen 2021

LÄS OCKSÅ: Melodifestivalen-artisterna Efraim Leo och Lovads hemliga flirt

FOTO: Peter Wixtröm/TT, Karin Törnblom/TT