Melodifestivalen-artisterna Efraim Leo och Lovads hemliga flirt

På lördag står artisterna Efraim Leo och Lovad på Melodifestivalens scen för allra första gången.
För Hänt berättar nu Efraim Leo om kärlekslivet – och skickar en liten flirt till Lovad.

Efraim Leo, 23, är en av de artister som ska tävla i lördagens deltävling av Melodifestivalen 2021. Trots att han är debutant i sångtävlingen är han knappast nybörjare som artist och har bland annat varit förband till den kända popduon Icona Pop.

Låten han ska sjunga heter Best of Me och är skriven av Efraim själv tillsammans med låtskrivarna Amanda Björkegren, Herman Gardarfve och Cornelia Jakobsdotter.

Melodifestivalen 2021: Efraim Leo om flirten med Lovad

Artisten Efraim Leo gör debut i Melodifestivalen under lördagens delfinal.

I en intervju med Hänt berättar Efraim att han fått mycket inspiration till sina låttexter efter en olycklig kärlek. Trots att han där och då mådde fruktansvärt menar artisten att han idag kan vara tacksam för att han fick gå igenom den tuffa perioden.

– Jag tror inte att det har påverkat mig i mina relationer till andra. Däremot har det inspirerat mig till att skriva musik. Jag har fått ut många texter av det verkligen så jag är tacksam för det!

Sanningen om Efraim Leos kärleksliv

Idag är Efraim singel även om han är öppen för att Amors pilar när som helst kan träffa honom.

– Jag är supersingel även om jag önskar att jag hade något spicy att berätta. Men det är klart att jag är öppen för det. Jag älskar kärlek, vem tycker inte om det liksom?, säger Efraim till Hänt.

LÄS MER: Linus Wahlgrens svar efter kärleksryktet

En annan debutant i årets Melodifestival är artisten Lovad, 28, som uppträder med låten Allting är precis likadant. När Efraim får frågan kring vilken artist i årets Melodifestivalen som han helst skulle bjuda med sig ut på en dejt blir svaret:

– Åh, jag vet inte.. Lovad kanske! Hon som är med i samma deltävling som mig.

Oväntade flirten med mello-artisten Lovad

Det verkar heller inte helt kört för Efraim. Lovad är nämligen även hon singel. I en intervju med Hänt berättar hon om sitt kärleksliv:

Melodifestivalen 2021: Efraim Leo om flirten med Lovad

Artisten Lovad.

– Jag har en hund. Men ingen partner, än.

Är du öppen för ett förhållande?

– Ja, det är väl klart att jag är öppen för det även om jag känner just nu att jag inte har någon tid att lägga fokus på det just nu. Men det är klart att jag är öppen om det skulle hända även om jag inte letar efter något.

Någon dejt mellan mello-artisterna har dock ännu inte blivit av och om det finns en chans till romans återstår nu att se!

– Nej chans till romans skulle jag väl inte säga. Jag har ju inte ens träffat henne, skrattar Efraim när han får frågan av Hänt.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis snuskiga pik till maken Anders Jensen

LÄS OCKSÅ: Här är artisterna som varit med flest gånger i Melodifestivalen

FOTO: TT/HÄNT