LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

De vinner Melodifestivalen 2024 enligt oddsen – hen ligger i botten

30 jan, 2024 
Melodifestivalen 2024
Snart är det äntligen dags för Melodifestivalen 2024.
Vem eller vilka tar hem vinsten enligt oddsen? Och vem har egentligen googlats mest inför tävlingen?
Det har Hänt såklart svaret på!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus och Martinus om att vara med i svenska Mello – okända samtalet med SVTBrand logo
Marcus och Martinus om att vara med i svenska Mello – okända samtalet med SVT

I februari drar Melodifestivalen 2024 igång. Först ut att hålla i en deltävling är Malmö och sist är Stockholm, där finalen hålls i Friends arena i mars.

Det var i december som SVT avslöjade vilka artister och bidrag vi kommer att få se på scen denna gång och det är ingen mindre än Carina Berg, 46, som leder det hela.

Med på listan finns flera kända namn som Clara Klingenström, Medina och Liamoo. Alla dessa har tävlat i Mello tidigare och är alltså inga nybörjare i sammanhanget.

Precis som vanligt kommer vi även att få stifta bekantskap med nya talanger som inte är lika vana vid offentlighetens ljus, som exempelvis musikgruppen Engmans kapell, Melina Borglowe och Dear Sara.

De vinner Melodifestivalen 2024 enligt oddsen – ligger i topp

Snart kommer vi att få tjuvlyssna på bidragen som ska framföras i Melodifestivalen 2024 men redan nu har svenska folket börjat betta på vem eller vilka som tar hem vinsten.

Annons

Just nu är Marcus & Martinus favoriterna. De har lägst vinnarodds hos spelbolagen, tätt följt av Danny Saucedo och därefter Dotter.

– Det blir intressant att se om den svenska publiken kommer att rösta fram en norsk duo. De utmanas främst av några välkända artister för Melodifestivalens tittare, säger Leopold Neurath, spelexpert på Betting.se, i ett pressmeddelande.

Vem ligger i botten? Den artisten har googlats mest inför Mello 2024

Vilka ligger då i botten? Jo, där hittar vi Lasse Stefanz, Gunilla Persson och Engmans kapell.

Däremot googlas det en hel del på både Gunilla och Lasse Stefanz. I samma pressmeddelande har Betting.se tagit reda på vilka grupper och artister som svenska folket söker mest på på internet och den listan toppas av Fröken Snusk. Det är kanske inte så konstigt eftersom hon och hennes producent Rasmus Gozzi har varit i en del blåsväder på sistone.

Se hela listan nedan!

Källa: Betting.se.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Karin Törnblom/TT

Annons