LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se
Festis marknadsföring banner

Melina Borglowe i Melodifestivalen 2024 – därför känner du igen henne

29 jan, 2024 
Melina Borglowe
Melina Borglowe tävlar i Melodifestivalen 2024.
Var bor hon? Vem är hennes partner och vad heter hennes barn? Har hon varit med i tv förut?
Hänt har såklart koll på allt detta!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fröken Snusks kärleksliv och fyra andra saker du vill vetaBrand logo
Fröken Snusks kärleksliv och fyra andra saker du vill veta

Äntligen är det dags för Sveriges stora musikfest! I Melodifestivalen 2024 kommer vi att få se en rad kända artister, som bland andra Fröken Snusk, Danny Saucedo och Liamoo. Precis som vanligt kommer vi även få stifta bekantskap med en del nykomlingar, som inte har synts lika mycket i offentligheten tidigare.

En av dessa är Melina Borglowe, som ska ställa upp i den allra första deltävlingen i Malmö. Hänt har tagit reda på allt du vill veta om henne!

Annons

Hur gammal är Melina Borglowe i Melodifestivalen 2024? Har hon man och barn?

Melina är 26 år gammal och bosatt i Växjö. Där bor hon ihop med sin make, Max Borglowe, 28, och deras två år gamla dotter Gerda. När dottern föddes i januari 2022 delade artisten med sig av en bild på henne på Instagram.

Och sedan dess har följarna fått ta del av Max och Melinas vardag som småbarnsföräldrar.

På Instagram har Melina också lagt upp ett inlägg som avslöjar när hon och Max gifte sig. Den 24 november 2019 blev de äkta makar!

Annons

Därför känner du igen Melina Borglowe – har varit med i tv förut

Något annat Melina delar med sig av i sociala medier är såklart att hon ska vara med i Melodifestivalen. Där ska hon ställa upp med bidraget Min melodi, som hon har skrivit ihop med Andreas Mattsson och Thomas G:son.

– Det känns jättekul, jag är så glad och taggad, sa hon när hon gästade P4 Kronoberg nyligen.

På Instagram har Mello-artisten lagt upp flera videor som handlar om förberedelserna inför framträdandet. I en video berättar hon att det här är långt ifrån första gången som hon försöker komma med i Melodifestivalen.

Annons

– Jag har sökt in tre gånger. Förra gången jag sökte in och inte kom med så tänkte jag så här ”fan, nu skiter jag i det här”.

Men den här gången gick det hela vägen alltså!

– Vet ni vad jag känner mig som? Hannah Montana! En helt vanlig tjej om dagarna och popstjärna på kvällen, säger Melina i en annan video.

Och det är precis så det är, Melina Borglowe har släppt en del musik genom åren men inte fått sitt stora genomslag än. I december gjorde hon sitt första direktsända tv-framträdande när hon gästade Musikhjälpen!

FOTO: Henrik Montgomery/TT

Annons