TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Upptäckten i kronprinsessans nya bild på prins Oscar – folkets konstaterande

16 dec, 2021 
kronprinsessan Victoria och prins Oscar
När kungafamiljen i dagarna delade med sig av en ny bild på prins Oscar och prinsessan Estelle så väcktes en hel del reaktioner.
Flera konstaterar samma sak...
Annons
Se dramatiken när Kronprinsessan Victoria räddar en man i fjällenBrand logo
Se dramatiken när Kronprinsessan Victoria räddar en man i fjällen

Kronprinsessan Victoria, 44, är i huvudsak personen som hoppar in i kung Carl XVI Gustafs roll när han är bortrest. Kronprinsessan arbetar alltså som statschef och tar över kungens uppgifter när han inte har möjlighet att lösa dem.

Vid sidan om sitt arbete så lever Victoria ett stillsamt familjeliv med maken prins Daniel, 48, och barnen prinsessan Estelle, 9, och prins Oscar, 5.

Bilden på prins Oscar och prinsessan Estelle som väcker starka reaktioner

På Lucia den 13 december passade kungahuset på att dela med sig av lite bilder på sociala medier från firandet av högtiden, från olika år. En av bilderna var från i år och framför kameralinsen stod prins Oscar i tomtedräkt och prinsessan Estelle som Lucia.

Prins Oscar och prinsessan Estelle firar Lucia på Haga slott

Bilden väckte starka reaktioner och kommentarsfältet har överösts med fina ord kronprinsessfamiljen.

Annons

”Det lyser bus om Oscar”, skriver en.

”Oscar, en liten kluring. Och Estelle en mogen ung dam”, fyller en annan i.

”Prins Oscar ser som alltid jättebusig ut! Hahaha! Gullisar!”, konstaterar en tredje.

”Estelle är så lik Victoria och verkar så mån om lillebror Oscar, som har busglimten i ögat”, kommenterar en fjärde person.

Men ja, att prins Oscar har en lurig blick är ju inget nytt för den uppmärksamme. Han har ju sett busig ut förr! Något annat som uppmärksammas i kommentarsfältet till bilden är prinsens enorma likhet med en viss annan person. Och då snackar vi inte pappa prins Daniel.

”Oj va lik kungen Oscar är”, konstaterar en. Kan prins Oscar bli en liten kopia av Sveriges konung? Det återstår att se!

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Erik Simander/TT

Annons