TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Prinsessan Madeleines offentliga hälsning till gravida prinsessan Sofia

16 dec, 2020 
Prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia
Foto: TT
Prinsessan Sofia är gravid och väntar prinsparets tredje barn.
Nu har prinsessan Madeleine delat med sig av en offentlig hälsning till prinsparet.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Det var under förra veckan som prinsparet avslöjade att familjen växer. Prinsessan Sofia och prins Carl Philip ska bli föräldrar till ännu ett barn. Sedan tidigare är de föräldrar till två söner, prins Alexander, 4, och prins Gabriel, 3. Om det är en flicka eller pojke som växer i Sofias mage återstår att se då prinsparet bestämt sig för att inte ta reda på könet.

Kungafamiljens oro efter prinsessan Sofias insjuknande

Nyheten offentliggjordes i ett inlägg på Instagram. Till en bild på Sofia och Carl Philip delade de med sig av sina första ord om familjelyckan.

”Vi är glada och förväntansfulla och ser fram emot att välkomna vårt tredje barn, ett syskon till Prins Alexander och Prins Gabriel. En ny liten medlem till vår familj”, sa de då.

Till skillnad från tidigare kundliga graviditeter så har denna hållits ifrån offentligheten allt längre. Däremot har självklart kungafamiljen vetat om det hela och lyckan har varit stor. Då prinsessan Sofia insjuknade i corona väcktes dock snabbt en oro.

Annons

Men någon som inte har vetat om att prinsparet ska bli föräldrar i vår är Carl Philips egen gudmor. Prinsessan Birgitta, syster till kungen har nämligen uttalat sig om att hon inte kände till graviditeten, detta efter att den offentliggjorts och varit ett hett ämne i media.

Prinsessan Madeleines offentliga hälsning till prinsparet

Prinsessan Madeleine har den senaste tiden befunnit sig långt ifrån resterande familjemedlemmar. Då hon och familjen lever i Miami, USA, har pandemin skapat stora svårigheter för henne att ta sig hem.

På grund av restriktionerna har familjen fått stanna i USA det här året, och nyligen bekräftades att även julen kommer att tillbringas där.

Detta stoppar däremot inte prinsessan från att kommunicera med sina nära och kära. Nu har hon även delat med sig av en hälsning till sin bror och gravida prinsessan Sofia offentligt. I en kommentar under inlägget där graviditeten offentliggjordes har prinsessan Madeleine nämligen skickat ett rött hjärta.

Hennes hälsning har i skrivande stund gillats över 300 gånger.

Annons