Prinsessan Madeleines klipp med Russel Crowe ifrågasätts på Instagram

Prinsessan Madeleine och Russel Crowe

TT
När prinsessan Madeleine lägger ut bilder på sitt Instagram-konto finns det alltid en baktanke.
Nu har hon lagt ut ett klipp med Russel Crowe och följarna fattar noll.
Första bilderna på prinsessan Madeleine och Chris
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine, 38, bor ihop med maken Chris O’Neill, 46, i Florida och tillsammans har de barnen Leonore, 6, Nicolas, 5, och Adrienne, 2. De har bott i New York, London och Stockholm, men sedan sommaren 2018 har de slagit sig ned i soliga Miami.

Madeleine brinner för barns rättigheter och sedan många år tillbaka är ett av hennes kungliga uppdrag att jobba med organisationen Childhood Foundation. Hon gör det tillsammans med mamma drottning Silvia, 76.

Madeleine är den enda av kungaparets tre barn som faktiskt har ett eget Instagram-konto. Prins Carl-Philip har dock tillsammans med prinsessan Sofia Instagram-kontot Prinsparet, medan kronprinsessan Victoria och prins Daniel har valt att avstå helt från appen.

När prinsessan Madeleine lägger upp bilder finns det alltid en baktanke eller idé till inlägget. Hennes senaste video-klipp är inget undantag.

Prinsessans inlägg med Russel Crowe

I prinsessans senaste inlägg på Instagram marknadsför hon som vanligt sitt stora passionsprojekt, World Childhood Foundation. Men nu får hon hjälp med marknadsföringen i form av den australiensiske skådespelaren Russel Crowe, 56.

För 20 år sedan smälte Russel hjärtan på löpande band när han slogs för sitt liv i storfilmen Gladiator. Efter succén som Maximus i Gladiator öste rollerna in för honom. Han har även synts på vita duken i bland annat Les Misérables, A beautiful mind och Robin Hood.

I klippet som prinsessan nu lagt upp hyllar han hennes och organisationens viktiga arbete för barns rättigheter.

– Vi vill alla tro att vi lever i en värld där barn får vara barn, men vi är också realistiska nog för att inse att för vissa är barndomen ett minfält och en krigszon, säger Russell i klippet.

"Tack, Russell, för dina vänliga ord och för att du stöttar Childhoods arbete för att få slut på ofredandet utnyttjandet av barn", skriver Madeleine i inlägget.

Klippet väcker reaktioner

Det viktiga budskapet som Russel förmedlar är dock inte det enda som väcker följarnas uppmärksamhet. Nu har nämligen många poängterat hans stora utseendeförändring och att han inte längre ser ut som han gjorde för 20 år sedan.S

”Han var en flott fyr”, skriver en norsk följare och menar att han var väldigt snygg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Att Russel Crowe fått ett annat utseende är något som även uppmärksammats tidigare. När han fångades på bild på Sydneys flygplats för ungefär ett år sedan var det många som reagerade på vikten.

– Russell börjar bli irriterad på att fokus läggs på hans vikt. Han ser det som en del av jobbet. Han är ingen Christian Bale som kan gå upp i vikt och sedan gå ner i vikt över natten. Han kommer att slåss mot sin vikt så småningom, sa en källa då till Intouch Magazine.

Nu är det även följare i Madeleines kommentarsfält som försvarar skådespelaren och menar att hans utseende inte är poängen med klippet.

FOTO: James McCauley/REX/Shutterstock, Christine Olsson/TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleine släpper barnboken Stella and the secret

LÄS OCKSÅ: Hovets nya besked om prinsessan Madeleine – stora hindret

FRÅN FÖRSTASIDAN