Danska prins Nikolais dubbelliv – nya bilderna får fansen att häpna

Prins Nikolais

Vid sidan av livet i kungafamiljen lever prins Nikolai ett liv som skiljer sig markant från resten av hans familj.
Nu reagerar världen starkt efter de nya bilderna på prinsen.

Prins Nikolai är den danska prinsen som är son till prins Joachim och grevinnan Alexandra. Tillsammans med småsyskonen prins Felix, prins Athena och prins Henrik har han vuxit upp framför ögonen på det danska folket och har nu börjat ta allt fler steg ut i vuxenvärlden. Idag är han nämligen 21 år gammal, studerar på Copenhagen Business School och har ett seriöst förhållande med flickvännen Benedikte Thoustrup sedan två år tillbaka.

LÄS MER: Victorias sorg efter familjens splittring

Benedikte har tidigare tävlat i hästhoppning och gick i samma klass som prinsen på Herlufsholm. Relationen var till en början vänskaplig, men gick sedan över till att bli mer än så.

Men förutom att vara prins av Danmark, student och pojkvän har Nikolai även ett yrke som skiljer sig markant från resten av familjens sysslor.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Prins Nikolais dubbelliv som får många att bli chockade

Vid sidan av alla kungliga aktiviteter arbetar prins Nikolais nämligen som modell. Hans modellkarriär tog fart för två år sedan när han plötsligt gick på catwalken för kända modemärken som Burberry och Dior, och sedan dess har karriären fortsatt gå spikrakt uppåt.

Prinsen har hyllats av allt ifrån högt uppsatta personer inom modevärlden till flertal recensenter som ser upp till honom för att han vågar gå sin egen väg. Även den brittiska tidningen Hello! Magazine har hyllat prinsen för hans unika utseende, och samtidigt placerat honom på en lista över de mest eftertraktade kungligheterna i världen.

Följarnas starka reaktioner efter prinsens unika bilder

Nu syns prins Nikolai i Vogues upplaga för Tjeckien och Slovakien som tidningens första manliga omslag. Men för de som inte har tillgång till tidningen kan de också ta del av prinsens bilder på hans agentur Scoop Models egna Instagram. På bilderna ser man hur han poserar i en lång rock – och hans följare minst sagt jublar över bilderna.

”Är så stolt över att vi i Danmark har en snygg prins som till på köpet utnyttjar sin potential i modevärlden. Bra jobbat!”, skriver en följare.

”Vilken stilig prins de har i Danmark!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Märtha Louises dotter Leah Isadora Behn gör succé: ”Är alltid rädd”

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleines nya bild med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne