LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Russell Crowe oigenkännlig – se nya bilderna

17 nov, 2019 
Lina Arvidsson
Russell Croew oigenkännlig på nya bilderna.
Russell Crowe är oigenkännlig på nya bilder som tagits på Sydneys flygplats.
Nu avslöjas anledningen bakom hans viktuppgång – och stjärnans irritation över viktfokuset.
”Ju äldre du blir, desto svårare blir det”, säger en källa till Intouch Magazine.
Annons
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

För snart 20 år sedan smälte Russell Crowe, 55, hjärtan på löpande band när han slogs för sitt liv i storfilmen Gladiator. Efter succén som Maximus i Gladiator rasade rollerna in för honom. Han har synts på vita duken i bland annat Les Misérables, A beautiful mind och Robin Hood.

I förra veckan syntes Russell Crowe, tillsammans med en kvinna som tros vara hans assistent, på Sydneys flygplats. Men många missade nog att det var storstjärnan som var ute på resande fot. Russell var bekvämt klädd i Adidas-byxor och en t-shirt. Borta är den vanligtvis vältränade kroppen och skådespelaren är snudd på oigenkännlig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Anledningen till denna nya look är att skådespelaren gått upp i vikt för att spela rollen som Roger Ailes i den nya tv-serien The Loudest Voice. Nu skriver tidningen Intouch Magazine att Russell Crowe börjar bli trött på allt snack om hans vikt.

– Russell börjar bli irriterad på att fokus läggs på hans vikt. Han ser det som en del av jobbet. Han är ingen Christian Bale som kan gå upp i vikt och sedan gå ner i vikt över natten, men han har sagt till sina vänner att de inte ska oroa sig. Han kommer att slåss mot sin vikt så småningom. Han vill verkligen säga till folk att sköta sig själva. Han har inte bråttom, säger en källa till tidningen.

Annons

Sätter ner foten om vikten

Batman-skådespelaren Christian Bale har vid flera tillfällen pendlat i vikt på mycket kort tid för att spela olika roller. Senast gick han upp en hel del i vikt för att spela Dick Cheney i filmen Vice, kilon som han kort efter inspelningen gjorde sig av med. Christian Bale har själv sagt att han insett det ohälsosamma i att gå upp och ner i vikt på så kort tid och att han vill sluta med detta.

Enligt källan har Russell Crowes viktuppgång också skett på grund av han senaste roller, men att det är svårt för honom att tappa de kilon han lagt på sig och att det kommer att ta ett tag.

– Russell är nu känd för att ha gått från en sexig, tränad gladiator till att ha den ultimata pappa-kroppen i sina senaste filmer. Han är verkligen oigenkännlig. Han gillar att skämta om att han kan offra vad som helst för att göra en bra roll, som att äta mer för att spela den avlidne FOX news VD:n Roger Ailes. Men vägen tillbaka till manlig huvudroll-status – på vita duken eller ej – är en kamp. Ju äldre du blir, desto svårare blir det, säger källan.

FOTO: TT

Annons