Chris O'Neill visar upp nya miljonklockan på familjebilden

Chris O'Neill

Prinsessan Madeleine uppdaterar sällan sina följare på Instagram med bilder på sin familj – men i veckan delade hon med sig av en halloween bild med familjen som alla var utklädda.
På bilden syntes även en dyr klocka runt Chris O'Neills handled.
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine är tredje och yngsta barnet till kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia. Sedan 2013 är hon gift med maken Chris O'Neill och tillsammans med barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne bor de i USA.

Eftersom Madeleine och Chris är bosatta i USA har de under pandemin inte haft möjlighet att hälsa på i Sverige med familjen, detta eftersom det har varit strikta in-och utreseförbud i USA. Under sommaren tillbringade dock hela familjen en hel del tid i Sverige, och det var glada miner då hela kungafamiljen kunde återförenas efter nästan två år isär. Nyligen kunde vi även se Madeleine och Chris fira Halloween och många reagerar nu på detaljen i bilden – Chris miljonobjekt!

Prinsessan Madeleine och Chris hus i Florida utsatt för inbrott

Hösten 2019 utsattes Madeleine och Chris ut för inbrott i en villa som de hyrde i Florida, inbrottet ska ha skett när de inte var hemma.

Så lever prinsessan Madeleines ex-pojkvän Jonas idag

Chris som är något av en Rolexfantast samlar på klockor och har flera olika vintage-modeller värda miljonbelopp. Tjuvarna lyckades under inbrottet sno med sig flera av de dyra klockorna.

Efter inbrottet vågade familjen inte bo kvar i huset och till Svensk Dam bekräftade Margaretha Thorgren, informationschef på hovet, att de lämnade villan som de bodde i när de fick inbrott men att de fortsatt bor kvar i Florida.

– Det jag kan säga är att de fortsatt bor kvar i Florida, bekräftade Margaretha för Svensk Dam.

Chris O'Neill visar nya miljonklockan – efter inbrottet i huset

I veckan har det varit Halloween, något som är en stor tradition i USA och firades såklart av Madeleine och familjen. På sin Instagram delade hon med sig av en bild på familjen som alla var utklädda i utstyrsel.

Många följare reagerade på just Chris utklädnad som var inspirerad av discomusikens storhetstid på 1970-talet, men många trodde att det var en Magnus Uggla-inspirerad look han var ute efter.

Under bilden kommenterade därför många och frågade om det var just Magnus Uggla han ville efterlikna.

Är Chris utklädd till Magnus Uggla?”, skrev en bland annat:

Något annat som syntes på Madeleines nya bild var en Rolex-klocka runt Chris handled av modellen Daytona.

Klockan på den nya bilden kan vara en av dem som tjuvarna missade att stjäla under inbrottet i deras villa i Florida 2019 eller så kan fallet faktiskt vara att Chris köpt en ersättare efter att ha blivit av med sina andra.

LÄS OCKSÅ: Drottning Silvia och kung Carl Gustafs festkväll – bilderna visar

LÄS OCKSÅ: Så lever Svante Tegnér idag efter romansryktet med kronprinsessan Victoria

FOTO: Prinsessan Madeleine/Instagram, Shutterstock/TT

SENASTE NYTT!