LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

TV4 bekräftar – nya programledaren i Idol avslöjad

03 apr, 2024 
Idol får en ny programledare som kommer göra Pär Lernström sällskap i Idol-studion.
Det är ingen mindre än Mauri Hermundsson.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänt testar Melloaktuella Albin Tingvalls kunskaper – avsluta låtenBrand logo
Hänt testar Melloaktuella Albin Tingvalls kunskaper – avsluta låten

Snart är det dags för Idol-turnén att dra ut på vägarna för att hitta nya talanger inför höstens säsong. Men det kommer inte bli som vanligt, detta bekräftar nu TV4 i ett nytt pressmeddelande.

– Idol är ett program som i 20 år varit i ständig förändring. Det som alltid bestått är konsten att förädla stora talanger från ett auditionrum till att stå på scen som en stjärna. Vi tror att Idol kommer utvecklas ytterligare när programmet nu förnyas och blir höstens nya lördagsunderhållning. Det blir en riktig superhelg på TV4 i höst, där vi sänder fler stora program än någonsin tidigare, säger Fredrik Arefalk, kanal- och innehållsdirektör på TV4.

Nya jurymedlemmarna i Idol & nya sändningstider

Ändringarna består av både nya programledare, nya jurymedlemmar och nya sändningstider!

Sedan tidigare är det ju känt att jurymedlemmarna Kishti Tomita och Alexander Kronlund lämnar programmet och ersätts av Peg Parnevik och Aviciis manager Ash Pournouri.

Annons

Programmet har även fått ändrade sändningstider och kommer nu att sändas på lördagar istället för fredagar.

Han är nya programledaren i Idol 2024

Dessutom presenteras en ny programledare som kommer stå vid Pär Lernströms sida; nämligen Bäst i test-profilen Mauri Hermundsson.

– Det känns kittlande och roligt att få hoppa in i Idol-världen den här våren, särskilt nu när man gör om programmet lite under 20-årsjubileumet. Det är otroligt spännande att få följa unga människor under några av de läskigaste och viktigaste dagarna i deras liv, säger Mauri Hermundsson och fortsätter:

– Att få jobba med Pär är en riktig dröm och jag tror att vi kan komplettera varandra bra. Nu är i och för sig Pär redan komplett, men jag lever gärna i min lilla dröm om att jag kan bidra med något. Vi har redan spelat in ett program och jag hoppas tittarna kommer märka hur kul vi har med varandra.

FOTO: TT

Annons