LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hon är den nya jurymedlemmen i Idol: ”Det är en ära”

23 mar, 2024 
Peg Parnevik är den nya jurymedlemmen i Idol.
– Jag tror allt kan hända denna säsong, säger hon i ett pressmeddelande.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Idolfinalisen stoppades – fick inte fira med dem andraBrand logo
Idolfinalisen stoppades – fick inte fira med dem andra

Nyligen möttes flera av den chockerande nyheten att jurymedlemmarna Kishti Tomita petas från Idol och att Alexander Kronlund hoppar av.

Kvar är Katia Mosally och Anders Bagge. Sedan dess har spänningen varit olidlig över vilka som blir de nya medlemmarna – fram tills nu. Peg Parnevik tar plats i Idol som en av de nya i juryn.

– Det känns så himla spännande och ärofyllt att ta plats i Idoljuryn. Jag är pepp på att komma in med ny energi och en fresh take med bakgrund som artist och låtskrivare, säger Peg Parnevik i pressmeddelandet.

Peg Parnevik är den nya jurymedlemmen i Idol

Peg gästade lördagens Nyhetsmorgon och berättade att hon var nära att tacka nej då hon har fullt upp. Men sedan landade hon i förslaget.

– Det är en ära eftersom det har varit samma gäng, och det är ett sådant fint och familjekärt program, säger hon i tv-soffan.

Idol har även gjorts om till den nya säsongen. Inspelningarna av årets audition startar den 29 mars och allt spelas in i Filadelfia convention center i centrala Stockholm. Tidigare år har programmet varit ute på turné i flera städer under säsongen för att hitta nästa stjärna.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons