TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Paulina Pancenkov om relationen till Exonphspoilerse på Instagram

03 dec, 2020 
Paulina Pancekov i Idol 2020
En person som visat sig vara ett stort fan av Paulina Pancenkov i Idol 2020 är Instagram-kontot Exonphspoilerse.
Nu avslöjar Paulina hur deras relation ser ut!
Annons
Så långa är deltagarna i Idol 2020Brand logo
Så långa är deltagarna i Idol 2020

Finalen av Idol 2020 väntar runt hörnet och de som möter varandra och tävlar om att kamma hem första platsen är Paulina Pancenkov, 21, och Nadja Holm, 23.

Paulinas stöd från fansen har ökat markant

Stödet från fansen och tv-tittarna är enormt för både Paulina och Nadja. Men något som tittarna kanske inte kunde ana för några veckor sedan var att just Paulina skulle vara den ena finalisten. Orsak till det? Jo, hon blev den trettonde idolen som gick vidare till fredagsfinalerna.

När kvalveckan var över och tittarnas röster var räknade så skulle 12 av 14 deltagare få gå vidare till fredagsfinalerna. När tolv namn var uppräknade så stod Paulina och Tess Gustafsson kvar med minst antal röster. Men vad vore en kvalfinal utan en överraskning? Idoljuryn meddelade att det i år skulle bli annorlunda och även en trettonde person skulle få chansen att medverka i fredagsfinalerna. Den som fått flest röster av Paulina och Tess var Paulina och hon var därmed vidare i tävlingen. Det var på håret!

Annons

Men därefter har Paulina Pancenkovs fanbase ökat rejält och nu är hon i final!

Exonphspoiler, ett Instagram-konto med över 240 000 följare, är en av de som hejar på Paulina.

Paulina Pancekov i Idol 2020
Paulina i Idol 2020.

Paulina berättar om relationen till Exonphspoiler på Instagram

Exonphspoiler har i flera veckor inför varje fredagsfinal uppmanat sina följare att rösta vidare Paulina i tävlingen. Frågan är, hur ser deras relation ut egentligen? Och hur ser Paulina på att kanske få en extra röst eller två tack vare det Instagram-kontot?

– Alltså det är ju bara för att jag har sjungit Nicki Minaj-låtar. Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte hon hade lagt ut om inte jag hade sjungit Nicki på min första audition, säger Paulina till Hänt i en intervju. Hon fortsätter:

Annons

– Men sen efter jag har sjungit Nicki så har hon lyssnat och verkligen hört min röst, och tyckt att jag varit bra på riktigt. Då har hon lagt ut mig varje fredag, när hon har känt för det.

Men det är inte Paulina som har bett om detta, snarare tvärtom berättar hon:

– Det är inte som att jag ber henne. Nej, det är verkligen inte så. Och jag har till och med sagt till henne om folk är jobbiga – lägg inte ut mig!

Men ni har ingen relation sedan tidigare?

– Nej, avslutar Paulina till Hänt.

Finalen av Idol sänds fredagen den 4 december klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Amir Nabizadeh/TT, Karin Törnblom/TT

Annons