Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024Nyhetsmorgon

Nikki Aminis chock efter Christer Sjögrens kupp i Idol

26 okt, 2018 
Malin Ljung
Christer Sjögrens sång till Nikki Amini i Idol
Kvällens Idol inleddes med säsongens största kupp. Huvudpersonen var jurymedlemmen Nikki Amini som helt ovetandes överraskades med att få en specialskriven sång om sig själv – framförd av Christer Sjögren.
Annons

Snacka om att jurymedlemmen Nikki Amini, 34, chockades när direktsändningen av Idol startade. Hon hade förmodligen trott att fredagskvällen skulle se ut som vanligt – idoler som sjunger medan hon och jurykollegorna bedömer deras insats. Men så blev det inte.

Istället lurades Nikki Amini totalt då jurymedlemmen Alexander Kronlund, 46, skrivit en klart helt egen hyllningslåt om henne – som dansbandskungen och Så mycket bättre-aktuella Christer Sjögren, 68, framträdde bara minuter in in Idols livesändning.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Hon har ögon som glittrar, Nikki Amini. Å som hon skrattar och kvittrar, Nikki Amini. Hon är rak och hård men ärlig, hon sjunger helt förfärligt, så se upp nu”, sjöng Christer Sjögren.

Nikki Amini såg ut som att hon knappt kunde tro sina ögon eller öron, men log stort under hela framträdandet.

Annons

– Jag är helt mållös, men tack Alex, så gulligt att du tagit dig tid att skriva klart låten, säger Nikki Amini när Christer Sjögren sjungit färdigt.

– Och jag har min alldeles egna låt, konstaterar hon glatt.

Christer Sjögren har trots sina gedigna karriär aldrig någonsin stått på Idols scen, men någon gång ska vara den första och han verkade mer än nöjd med sitt framträdande.

– Det kändes fantastiskt och Nikki verkade bli glad över överraskningen, säger Christer efteråt när han intervjuas av Gina Dirawi.

Han får även frågan om han har något råd till idolerna.

– Råd? De här ungdomarna är så duktiga jag vet inte om de behöver något råd från mig. De är jättebra tycker jag, säger han och fortsätter:

– Jag brukar komma väl förbered och försöker alltid att göra mitt bästa då finns det chans att få flera gig, säger han med ett leende och avbryts av programledaren Gina Dirawi som passar på att ge Christer en pik:

– Respektera varenda älskare du får på turnen, kan man säga, säger Gina till Christer som ser oförstående ut.

– Du fattar inte vad jag säger, konstaterar hon skrattande.

– Nej, skrattar en förlägen Christer Sjögren.

FOTO: TV4

Annons