Molly Sandéns ord om Melinda De Lange i Idolfinalen 2021

Molly Sandén & Anders Bagge Idol

Under årets final av Idol gästade bland annat artisten Molly Sandén.
Men kvällen till ära valde hon att göra en tydlig markering mot juryn.
”De ska veta..”, skriver hon.
Birkir Blær vinner Idol 2021 – Så kommer han fira
Slå på ljud

Årets säsong av Idol 2021 är över och efter en minst sagt spännande höst är det Birkir Blær som står som vinnare.

– Jag är så sååå tacksam och glad och bara taggad för framtiden och allting. Jag vet inte hur jag ska säga, men tack så mycket!, sa han till Hänt efter det stora beskedet.

Men Birkir är inte den enda som imponerat på svenska folket under resan. Nu skickar artisten Molly Sandén en pik till juryn efter att de valde att skicka hem Melinda De Lange.

Därför fick Melina De Lange lämna Idol 2021

Det var när juryn var i Stockholm för att leta efter talanger som Melinda klev in. Hon sjöng då Thinkin Bout You av Frank Ocean och fångade snabbt juryns hjärtan.

– Alltså du är helt stört bra. Fantastiskt. Jag tycker det är så otroligt vackert med den här otroligt kontrollerande falsetten. Så jag säger ett ja, sa bland annat Anders Bagge.

Och resten av juryn höll med.

Men efter att ha gått vidare till slutaudition fick Melinda dessvärre ett mindre roligt besked av Katia Mosally. Hon var nämligen tvungen att lämna tävlingen.

– Hej Melinda! Du kom ju in och gick från klarhet till klarhet. Du är så duktig och vi älskar dig allihopa men i år är konkurrensen stenhård. Vi har inte obegränsat antal platser och tyvärr finns det inte en biljett med ditt namn i år. Lycka till med allting. Fortsätt vara den stjärnan du är, förklarade Katia då.

Men medan Melindas vänner blev chockade av beskedet behöll hon själv lugnet.

– Det är okej. Jag känner att det var ett väldigt stort steg för mig att söka så bara det känner jag har hjälpt mig vidare. Så det här är inte slut, svarade hon.

Molly Sandéns ord under Idolfinalen – markeringen mot juryn

Under finalen var det en hel del kända artister som gästade Avicii Arena. Nämligen Benjamin Ingrosso, Alan Walker och Molly Sandén.

Benjamin och Alan Walker sjöng deras nya singel Man on the moon medan Molly bjöd på en medley med hits som Dom ska veta, Sand och Mår bra nu. Men hon var inte ensam på scenen. Bakom henne kunde man även se Melinda!

Det är nämligen så att Melinda är körsångare till Molly, och kvällen till ära valde Molly att göra en riktig markering mot juryn. Under en bild på de två skrev sångaren nämligen:

”Dom ska veta att hon hör hemma i Globen.”

Vilken revansch!

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts okända relation till Idol-Tusse Chiza avslöjad

LÄS OCKSÅ: Lars Lerin och Junior har blivit föräldrar till tvillingarna Iris och Gerd

FRÅN FÖRSTASIDAN