LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen

Markus känslofyllda text rör juryn till tårar i ”Idol”

22 aug, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Snacka om hallelujah moment! När Markus Larbring framför sin känslofyllda, egenskrivna, låt fylls alla jurymedlemmars ögon med tårar.
Annons

Markus Larbring, 24, från Uddevalla blev under sin uppväxt mobbad och utfryst. När han i kvällens avsnitt av “Idol” gör audition till programmet är det för att hans mamma, pappa och mormor har tvingat dit honom.

I juryrummet framför han sin egenskrivna låt ”Alone”. En låt som handlar om den tuffa tiden han varit med om.

– Den betyder mycket för mig. När jag var liten blev jag mobbad, utfryst och kallad för fet och konstig. Det suger, ärligt talat, säger han och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– För några månader sedan fick jag inspiration till låten. Jag fick tillbaka lite av känslorna.

Och känslosamt värre blir det även i juryrummet. När Markus framför sin låt på gitarr får både Anders Bagge, 49, Nikki Amini31, Alexander Kronlund, 45, och Kishti Tomita, 53, tårar i ögonen.

– Jag blev helt såld. Det är nästan ingen som lyckas med det, det var jättehärligt. Jag älskar rösten, säger en rörd Nikki i programmet.

Annons

– Jag känner bara ”wow”, säger Alexander.

Kishti Tomita blir så känslosam att hon tvingas torka tårar från ögonen och ursäkta sig.

– Den där låten… Nu gråter jag lite grann. Jag har också känt det där. Det är skönt när någon kommer in med en låt som man aldrig har hört förut och beskriver den känslan. Du pratar det språket man känner när man är där. Det är väldigt vackert, det är väldigt stort, säger hon i programmet och räcker över en guldbiljett till en tårögd Markus – som därmed avancerar vidare i ”Idol”.

Nästa avsnitt av “Idol” sänds i morgon, onsdag, 20.00 på TV4.

Foto: TV4

Annons