Hade sex i tv – nu tävlar dokusåpaprofilen i "Idol 2017"

Känner du igen den här deltagaren i kvällens "Idol"? I våras syntes han nämligen i en helt annan dokusåpa på tv...

I kvällens ”Idol” testar Jack Stengel-Dahl, 21, lyckan hos juryn. Men när han kliver in framför Anders Bagge, 49, Nikki Amini, 31, Alexander Kronlund, 45, och Kishti Tomita, 53, ikväll är det det långt ifrån första gången i år som tittarna får se honom på tv.

Under våren har han nämligen figurerat i sexsåpan ”Ex on the beach Sverige” på Kanal 5. Där hittade han bland annat kärleken i deltagaren Antonia Mandir, 21, och paret hade också sex framför kamerorna.  I dag bor paret tillsammans i Stockholm.

– Det är kul att titta på programmet tillsammans, som när vi hade sex i tv. Jack ville sjunka genom soffan och jag satt bara och skrattade, sa Antonia till Hänt i våras.

LÄS OCKSÅ: Ex On The Beach-deltagarens galna sexsamling – värd 30 000

I kvällens “Idol” beskriver Jack Stengel-Dahl sig själv som ”charmig” och ”glad”. Han nämner dock inte sin medverkan i ”Ex on the beach Sverige”.

– Den största fördomen om mig är att jag är en Casanova som är självupptagen och ganska dryg. Det är jag inte, så varför skulle jag ta åt mig? Jag är bara en charmig, öppen och glad snubbe, säger han.

Hänt har sökt Jack Stengel-Dahl.

LÄS MER: Ex on the beach-paret är inte ihop: ”Har träffat en annan”

Hur det går för Jack Stengel-Dahl i ”Idol” ser du 20.00 på TV4 i kväll, måndag.

Foto: IBL