Idol-Lana Sulhav om relationen till de andra deltagarna

Idol-Lana & Annika
Exklusivt

Lana Sulhav var en av de fyra finalisterna i Idol 2021 men i kvällens semifinal tog hennes resa dessvärre slut.
Nu berättar Lana om relationen till de andra idolerna och bråken bakom kulisserna.
– Vi har irriterat oss på varandra, säger hon.
Så jobbar Idol-Lana med sin scenskräck under tävlingen
Slå på ljud

I kvällens fredagsfinal av Idol blev det Lana Sulhav och Annika Wickihalder som blev tvungna att lämna tävlingen.

Lana sjöng Summertime Sadness av Lana Del Rey och skulle egentligen också framföra låten At Last av Etta James, men blev dessvärre utröstad innan det blev dags. Den sistnämnda låten var tänkt att bli en hyllning till tittarna som funnits där för henne under den här resan.

Men trots att hon inte tog sig till final har hon fått fina vänner efter det här äventyret. Nu berättar hon hur relationen till de andra deltagarna ser ut bakom kulisserna.

Pärs hårda markering i tv – ber om ursäkt efter uttalandet

Därför lämnar Lana Sulhav landet efter Idol

Lana har tidigare berättat för Hänt att hon har börjat dejta någon. Däremot bor han inte i Sverige utan i Köpenhamn, och hon har därför planerat att hon ska åka till grannlandet och besöka honom så fort hennes äventyr i Idol är slut.

Och ikväll var stunden kommen då Lana dessvärre blev tvungen att lämna tävlingen. Så förhoppningsvis blir det en återförening för det nyblivna paret så snart som möjligt!

Lana Sulhav om okända bråken bakom kulisserna

När Lana fick reda på att det var hon som blev tvungen att lämna programmet var det mycket känslor som kom fram. Bland annat berättar hon för Hänt att hon kommer sakna de andra idolerna väldigt mycket.

– Jag kommer sakna alla så mycket, jag gråter bara av tanken på det. Vi har varit som en familj, säger hon.

Men i samma veva avslöjar hon även att det funnits stunder då de inte riktigt kommit överens. Något som inte är så märkligt då de umgåtts väldigt intensivt med varandra under en längre tid.

– Vi har irriterat oss på varandra, vi har haft skitkul tillsammans, vi har gjort allt som en vanlig familj gör. Vi har stöttat varandra och vi har varit så kärleksfulla mot varandra, säger hon och fortsätter:

– Det är bara att man har varit stressad eller någonting och så tar man ut det på någon annan. Men det har inte varit riktat mot någon personligen.

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter Anders Timells bild på döttrarna Ellie och Julie

LÄS OCKSÅ: Lars ”Lasseman” om fejkkontot på Instagram – nu ryter han ifrån

FOTO: Idol/TV4 Play

SENASTE NYTT!