TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Jurymedlemmens bebislycka – mitt under Idol-säsongen

21 sep, 2022 
Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Katia Mosally och Anders Bagge
Idol-bubblan under säsongen är ett faktum för såväl juryn som deltagarna.
Men en av jurymedlemmarna befinner sig även i en bebis-bubbla.
Se den stora lyckan med dottern här!
Annons
Här sågar Kishti Tomita en av Idol-profilernaBrand logo
Här sågar Kishti Tomita en av Idol-profilerna

Idol 2022 är i full gång och nu är det endast några få dagar innan vi vet vilka som tar de efterlängtade platserna för att få ställa sig på den stora scenen.

Just nu är vi mitt uppe i kvalveckan som ser aningen annorlunda ut från tidigare år. Den sänds nämligen live från Kungsträdgården i Stockholm där sex deltagare per kväll går upp och framför sina låtar i hopp om att bli röstade direkt till kvalfinalen på fredag.

Under fredagen avgörs det sedan vilka som tar sig hela vägen till de klassiska fredagsfinalerna. Det gör man antingen genom att bli framröstad av tittarna eller få ett wildcard av juryn.

Kritiken mot röstningssystemet – nu åtgärdas det

Men något som blev kritiserat under fjolårets säsong var just röstningssystemet. Det gick ut på att man som tittare skulle kunna vara med och påverka resultatet även om man inte kollade under fredagskvällen. Deltagarna fick sedan reda på om de gått vidare eller ej nästkommande fredag.

Annons

Detta är nu åtgärdat och TV4 har tagit tillbaka det gamla röstningssystemet där deltagarna samma kväll får reda på om de tagit sig vidare i programmet eller inte.

Dessutom har de infört något helt nytt som gör det möjligt för fler att bidra med sin röst – nämligen gratisröster genom TV4-Play.

Jurymedlemmens bebislycka – visar upp dottern

Men för en av jurymedlemmarna är det inte bara Idol-bubblan som gäller just nu. Alexander Kronlund, 50, fick nämligen sitt andra barn för ett halvår sedan och på Instagram syns det hur den lilla dottern växer så det knakar.

Tillsammans med hustrun Rebecka Kronlund fick de sitt första barn 2018 – Frans. Och den 29:e januari fick de välkomna en lillasyster till familjen – Fiona.

Det var på Instagram som de gick ut med den stora nyheten att deras dotter kommit till världen.

”Frans lillasyster Fiona är äntligen här!! 29/1-22”, skriver Rebecka.

Nyligen publicerade hon en ny bild på Fiona som är iklädd en vit klänning med jordgubbar och har ett stort leende på läpparna. Vi förstår att lyckan måste vara total för Alexander och Rebecka!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons