LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen

Idol-Alexander Kronlund utslängd: ”Somnade på bardisken”

20 sep, 2023 
Frida Eklöf
Idol 2023 är i full gång.
Nu berättar jurymedlemmen och musikproducenten Alexander Kronlund om gången han blev utslängd från en av Stockholms nattklubbar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Amanda Fondell har gift sig – träffade kärleken under tv-sändningenBrand logo
Amanda Fondell har gift sig – träffade kärleken under tv-sändningen

Idol 2023 är äntligen igång och redan nästa vecka är det dags för den livesända kvalveckan.

Alexander Kronlund, 51, är en av jurymedlemmarna i Idol. Han har en lång och extremt framgångsrik karriär som musikproducent och låtskrivare.

I flera års tid har vi nu sett honom vara med och leta efter nya musikaliska stjärnskott i TV4:s musiktävling.

Alexander Kronlund utslängd från kändiskrogen: ”Somnade”

När Alexander inte skriver musik och sitter i Idol-juryn umgås han gärna med sin fru Rebecka Kronlund, 32, och parets två barn.

Men det verkar även som att musikproducent gärna går ut och roar sig på stan då och då. När Alexander gästar Hänts Röda mattan berättar han att han veckan innan Rockbjörnen 2023 blev utslängd från Stockholms nattklubben Hell's Kitchen.

– Däremot, veckan innan blev jag utslängd från Hell's Kitchen 02:00. Fast jag var nykter, för jag var så trött av jetlag. Så jag låg och halvsov på baren, säger Alexander till Hänts reportrar.

Annons

Du fick liksom inte ett frikort för att du är du?

– Jag blev jätteglad. Utslängd är ju hur jävla roligt som helst. Jag spelade med som fan. Jag bara, ta det lugnt och blev utslängd.

Alexander Kronlunds okända familjeliv – pappa till två barn

Alexander är relativt hemlighetsfull när det gäller familjelivet. Det var i februari 2018 som han och Rebeckas första barn föddes, sonen fick namnet Frans. I oktober 2022 kom lillasyster Fiona.

– Det känns fantastiskt, jag är allmänt utmattad och glad. Jag har lärt mig att det här är den mest äkta lycka man kan känna och nu har jag upplevt den gånger två, sa Alexander när flickan var född.

Att Idol-profilen skulle bli pappa var inte något han hade tagit för givet men när Rebecka kom in i hans liv ändrades allt.

– Innan kom det inte alls på fråga, fast jag alltid haft ett sug, älskar att vara med barn, alla mina kompisars barn och är gudfar hit och dit. Plötsligt var det möjligt för att min kvinna är i den åldern att det gick att få barn. Så det var en jävla tur det, har Alexander tidigare berättat i podcasten Nemo möter.

FOTO: Claudio Bresciani/TT

Annons