LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Alexander Kronlund visar upp stora kärlekslyckan med 20 år yngre Rebecka

11 sep, 2023 
Alexander Kronlund och Rebecka Kronlund
Alexander Kronlund är aktuell med ännu en säsong av Idol.
Nyligen dök han upp på röda mattan med 19-år yngre kärleken Rebecca och det stårlade om paret.
Se bilden här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alexander Kronlund om framtiden i Idol – då slutar hanBrand logo
Alexander Kronlund om framtiden i Idol – då slutar han

Alexander Kronlund, 51, är en av jury-medlemmarna i Idol. Han har en lång och extremt framgångsrik karriär som musikproducent och låtskrivare. I flera års tid har vi nu sett honom vara med och leta efter nya stjärnskott i TV4:s musiktävling.

När Alexander inte syns i tv-rutan tacklar han rollen som tvåbarnspappa. Han och flickvännen Rebecka Kronlund, 32, har nämligen två barn tillsammans. Det var 2018 som Alexander och Rebecka sa ja till varandra under en hemlig och intim ceremoni.

– Vi har gift oss lite undercover. Om du tänker Cirkus Bagge fast tvärtom. Vi smet in i Stadshuset, tre minuter tog det, sa Alexander till Expressen då.

Alexander Kronlunds okända familjeliv – pappa till två barn

I februari 2018 kom parets första gemensamma barn, en son som fick namnet Frans. I oktober 2022 kom lillasyster Fiona.

Annons

– Det känns fantastiskt, jag är allmänt utmattad och glad. Jag har lärt mig att det här är den mest äkta lycka man kan känna och nu har jag upplevt den gånger två, sa Alexander när flickan var född.

Att Idol-profilen skulle bli pappa var inte något han hade tagit för givet men när Rebecka klev in i hans liv ändrades allt.

– Innan kom det inte alls på fråga, fast jag alltid haft ett sug, älskar att vara med barn, alla mina kompisars barn och är gudfar hit och dit. Plötsligt var det möjligt för att min kvinna är i den åldern att det gick att få barn. Så det var en jävla tur det, har Alexander tidigare berättat i podcasten Nemo möter.

Alexander Kronlund och Rebecka Kronlund visar upp lyckan på röda mattan

Tillskillnad från jury-kollegan Anders Bagge, 55, vars fru Johanna Lind Bagge, 51, är ett välkänt ansikte för svenska folket så är Alexanders fru allt mer okänd. Då och då visar Alexander upp kärleken och familjelivet på sociala medier men det är inte allt för ofta.

Däremot dök Alexander och hans fru Rebecka nyligen upp på röda mattan tillsammans. Det var under galan Rockbjörnen som paret syntes posera ihop framför kamerorna. Vilket stiligt par!

Alexander och Rebecka Kronlund
Rebecka och Alexander på Rockbjörnen i september 2023. Foto: TT

FOTO: TT

Annons