Alexander Kronlund ska bli pappa igen – väntar barn med frun Rebecka

Alexander Kronlund och frun Rebecka

Alexander Kronlund är just nu aktuell med en ny säsong av Idol.
Men bakom kulisserna sker någonting ännu mer spännande för tv-profilen – han ska nämligen bli pappa igen.
– Det känns svinbra, säger Alexander till Aftonbladet.

Idol 2021 är i full gång på TV4 och TV4 play. Som vanligt består juryn av Alexander Kronlund, 49, Kishti Tomita, 57 och Anders Bagge, 53. Nytt för i år är att även Katia Mosally, 34, har anslutit sig till gänget, detta efter att Nikki Amini, 36, valde att hoppa av sitt uppdrag i Idol-juryn under förra årets säsongsfinal.

För en av jurymedlemmarna är denna säsong extra speciell, Alexander Kronlund håller nämligen på att göra sig redo för att bli tvåbarnspappa!

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Alexander Kronlunds familjeliv med hustrun Rebecka och sonen Frans

2018 gifte sig Alexander med sin stora kärlek Rebecka Kronlund, 30. Det hela skedde i största hemlighet och ceremonin verkar ha varit väldigt intim.

– Vi har gift oss lite undercover. Om du tänker Cirkus Bagge fast tvärtom. Vi smet in i Stadshuset, tre minuter tog det, sa Alexander till Expressen då.

När Alexander och Rebecka gifte sig hade de nyligen fått sonen Frans, som idag är 3 år gammal. Att Idol-profilen skulle bli pappa var något han aldrig hade tänkt.

– Innan kom det inte alls på fråga, fast jag alltid haft ett sug, älskar att vara med barn, alla mina kompisars barn och är gudfar hit och dit. Plötsligt var det möjligt för att min kvinna är i den åldern att det gick att få barn. Så det var en jävla tur det, har Alexander tidigare berättat i podcasten Nemo möter.

PANIK Nicoles rädsla efter sonen Diegos sjukdomsbesked

Alexander Kronlund ska bli pappa igen – egna orden om lyckan

Och nu ska familjen bli ännu större! I ett inlägg på Instagram avslöjade Rebecka häromdagen att hon och Alexander väntar sitt andra barn.

”Juste, Frans ska få en lillasyster!!!”, skriver hon intill en bild på sig själv och sin växande mage.

För Aftonbladet berättar Alexander Kronlund om den stora lyckan.

– Det känns svinbra. Jag har massa vänner som ska ha barn nummer två och vi pratar om att det är läskigt och kul, men man är också lite mer nonchalant och lugn, säger han till tidningen.

Alexander avslöjar dessutom att ungefär halva graviditeten redan har passerat.

LÄS OCKSÅ: Idol-Sylvia om sin pappa Steve Kekana: ”Han är inte död”

LÄS OCKSÅ: Idol-Rosanna avslöjar sanningen om Idol-castingen

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!