hänt exklusivt

Idol-Nike Sellmar om uppbrottet – talar ut om smärtan: ”Sårad”

Nike Sellmar

Nike Sellmar från Idol har gått igenom ett tufft uppbrott.
Nu berättar hon om känslorna över att ha fått sitt hjärta krossat.
– Man är ju människa, säger Nike till Hänt.
Därför närvarar inte Nikes kille på fredagarna
0:43

Efter reklamen: Därför närvarar inte Nikes kille på fredagarna

(0:43)

Slå på ljud

Nike Sellmar, 27, är en av idolerna fortsatt håller sig kvar i tävlingen. Det börjar nu närma sig final och spänningen är olidlig gällande vilka två som ska gör upp om att vinna Idol 2022. Kvällens tema i programmet är kärlek och Hänt har tagit ett snack med Nike om just det ämnet.

Idol-Nike om uppbrottet – nu berättar hon

Även om kärleken idag blomstrar i Nikes liv så har hon tidigare varit med om hjärtesorg och uppbrott.

– Ja det är såklart man har gjort det, man är ju människa. Man blir ju sårad minst en eller tre eller fyra gånger tillslut. Men det är sånt man borstar av sig och går vidare. Tänk om man skulle tänkt på det där resten av livet då skulle man gått under, säger Nike till Hänt.

Var det nyligen du gick igenom hjärtesorg?

– Nej inte jättenyligen, vilket är ganska skönt.

Nike har inte bara gått igenom kärleksrelationer som avslutats utan även känt sorg när vänskaper inte fortsatt som hon önskat.

– Uppbrott och det är är såklart att det finns svek också. Svek av vänner som man hoppades skulle vara där för alltid.

Vad skulle du säga till någon som går igenom hjärtesorg just nu?

– Ty sig till den personen man känner sig mest älskad av och älskad med. Försök finna stöd i den relationen istället för att lägga fokus på en person som inte vill ha en eller liknande. Glöm inte att det finns så mycket andra personer som älskar dig.

Stora kärlekslyckan med pojkvännen Rickard

Idag är Nike däremot i en lycklig relation med pojkvännen Rickard Johansson. Nike har tidigare berättat för Hänt om lyckan över att paret delar musikintresset.

– Jag har min sambo hemma i Piteå så jag saknar honom väldigt väldigt mycket. Men ah, det är som det är. Han har sin karriär också som musiker. Han är frilansande gitarrist och så där också. Så han kör på med sin dröm samtidigt som jag kör på med min. Och sen får vi kombinera den till slut förhoppningsvis, sa då Nike.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN