ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna
Festis marknadsföring banner

Idol-Lana Sulhav om stödet till systern Shilera Sulhav efter Bachelor

12 nov, 2021 
SHILERA SULHAV, LANA SULHAV
Lana Sulhav är inte bara en av idolerna i Idol 2021, hon är även syster till Bachelor-finalisten Shilera Sulhav.
Shilera föll på målsnöret och fick inte den sista rosen av bachelorn Sebastian Martinsson – vilket såklart krossade hennes hjärta.
Nu berättar Lana för Hänt hur hon stöttat sin syster efter tunga beskedet.
Annons
Svartsjukedrama i "Bonde söker fru" – Se klippet härBrand logo
Svartsjukedrama i "Bonde söker fru" – Se klippet här

Bachelor 2021 blev en riktigt spännande säsong och ända in i slutet hade tittarna inte en blekaste aning om hur det skulle bli.

Precis som föregående år så var det två killar som sökte kärleken i Bachelor, närmare bestämt Simon Lindström, 29, och Sebastian Martinsson, 28. För Sebastians del så stod det mellan Ida Nordfors, 24, och Shilera Sulhav, 30, om vem som skulle få hans sista ros. Det visade sig att det blev Ida som fick den.

Att falla sådär på målsnöret verkade vara jobbigt för Shilera. Faktum är att hon inte ens hade orken att medverka i det sista avsnittet av Bachelor.

Så är relationen mellan Sebastian och Ida idag – efter Bachelor

Även om kärleken sprudlade mellan Sebastian och Shilera så var det något som hindrade Sebastian från att ge sin sista ros till Shilera. Istället var det som sagt Ida som fick den och när Hänt nådde Ida berättade hon om hennes och Sebastians relation idag.

Annons

– Vi är ihop. Vi har setts regelbundet och konstant enda sedan vi kom hem, vi har hittat ett schema som funkar för oss båda eftersom han jobbar skift och fortfarande bor i Södertälje. Vi har fortsatt bygga vår relation sedan vi kom hem och den blir starkare och starkare för varje dag, säger Ida och fortsätter:

– Vi bor inte ihop och har inga planer på det just nu. Han ska flytta till en lägenhet i Stockholm i december. Då kommer vi bo närmare varandra, men vi känner att vi inte har bråttom att flytta in hos varandra.

Shileras lillasyster Lana Sulhav, 23, är även hon högaktuell på TV4. Dock är det i ett helt annat sammanhang – nämligen i Idol! Lana är en av de sju artisterna som fortfarande är kvar i tävlingen och när Hänt träffar henne under veckans fredagsfinal är hon sprudlande glad.

Idol-Lana om stödet till Shilera – efter förlusten i Bachelor

Lana har tidigare berättat om sin nära relation till sin syster Shilera och vilket stöd hon är. Faktum är att Shilera varit på plats i publiken varenda fredag så här långt för att heja fram sin lillasyster. Det har både blivit skratt och tårar från Shileras plats i publiken under tidens gång.

Annons

Shilera är med andra ord ett väldigt stort stöd för Lana, men nu berättar Lana för Hänt att även hon fått stötta Shilera.

Bachelor 2021 spelades in på Rhodos i våras och när Shilera kom hem från inspelningarna fick Lana veta direkt hur det hade gått.

– Jag fick ju reda på det när hon kom hem, säger Lana och fortsätter:

– Det var bara att vara där för henne och lyssna. Jag vet hur det är, man vill bara ventilera och sen är det klart. Det var bara att vara där och lyssna på hennes Bachelor-snack, som höll på ganska lång tid, typ två månader.

Lana berättar också om hur relationen är mellan Shilera och Sebastian idag:

– Jag har faktiskt ingen aning, men jag tror inte att de har kontakt idag. Men jag tror att de är ”on good terms”.

FOTO: TV4

Annons