Idol-Sunny Taylor och Daut Ajvaz svar om relationen efter romansryktet

Daut och Sunny i Idol 2021

Idol-aktuella Daut Ajvaz och Sunny Taylors nära relation har varit ett genomgående ämne som tv-tittarna undrat över.
Så hur är deras relation egentligen?
I en intervju med Hänt berättar både Sunny och Daut om hur det ligger till.
Idol-Daut om starka kärleken till familjen
Slå på ljud

Ikväll är det dags för den sjätte fredagsfinalen i Idol 2021 och en av de som står kvar som tävlande är Daut Ajvaz. I den tredje fredagsfinalen var det just Daut som fick minst antal röster från tittarna men han blev räddad av juryns livboj och är alltså fortfarande med och tävlar.

Med sig har han bland andra Fredrik Lundman, Annika Wickihalder och Sunny Taylor. Nu berättar både Daut och Sunny i en intervju med Hänt om hur relationen mellan de två ligger till – efter romansryktet under tävlingen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Vilka låtar sjunger idolerna ikväll med temat ABBA?

I fredagens program är det tema ABBA, vilket innebär att idolerna endast får framföra ABBA-låtar. Vilka låtar idolerna har valt av ABBA har vi skrivit om här.

När idolerna fortfarande är med i tävlingen bor de tillsammans på ett hotell i centrala Stockholm, tillsammans har de repetioner och sånglektioner. Det är alltså inte särskilt märkvärdigt att man ofta ser idolerna tillsammans mellan fredagsfinalerna.

En genomgående fråga från många följare och tv-tittare har varit hur nära Daut är med Sunny Taylor. På sociala medier har man den senaste tiden kunnat se att just Sunny och Daut umgåtts en hel del, bland annat har de publicerat flera videos på Tiktok. Många följare har därför undrat om de nu är tillsammans.

När Hänt träffade duon under fredagens Idol-final förra veckan uttalade de sig om det pågående romansryktet:

– No comments, skrattade Daut då åt ryktet.

Sunny Taylor och Daut Ajvaz nya besked om relationen

I veckan träffade Hänt idolerna igen för att prata om deras förväntningar inför den sjätte fredagsfinalen och passade även då på att få en uppdatering kring deras relation, och duon förklarade då att de har en fin kontakt med varandra men att de inte vill bekräfta något.

– Alltså vi klickar väldigt bra, vi har liksom en connection. Men vi ska inte komma ut med något än, säger Daut.

– Ja alltså det där håller vi gärna för oss själv, vi hänger väldigt mycket och vi klickar väldigt bra. Vi har faktiskt väldigt kul ihop, instämmer Sunny.

Avslutningsvis säger Daut att tittarna istället får lista ut det själv eftersom de fortfarande inte vill bekräfta något.

– Men vi säger inget mer nu, det där får man lista ut själv, avslutar Daut.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso och Caia anklagas för att kopiera Kylie Jenner

LÄS OCKSÅ: Så är Benjamin Ingrossos relation till Cherrie: ”Älskar dig”

FOTO: Karin Törnblom/TT // TV4 Play

FRÅN FÖRSTASIDAN