ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Idol-Albin Tingwall visar upp chockbilderna efter skräckhändelsen

21 dec, 2022 
Albin Tingwall
Idol-Albin Tingwall visar nu plötsligt upp bilder där han nästan är oigenkännlig.
I en intervju med Hänt berättar han om kampen med läppen som svällt upp och nu börjat spricka.
– Den är så svullen så det är svårt att äta, svårt att prata, säger Albin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Idol-Albin Tingwall om kyssen med Sebastian Rydgren: ”Det var...”Brand logo
Idol-Albin Tingwall om kyssen med Sebastian Rydgren: ”Det var...”

Albin Tingwall, 19, gjorde succé i årets säsong av Idol. Han landade tillslut på en andra plats i tävlingen och blev dessutom tillsammans med vinnaren Nike Sellmar, 27.

– Det går bra, framåt. Vi är tillsammans och det känns jättebra. Det är kul och jag gillar henne och hon gillar mig, säger Albin i en ny intervju med Hänt.

Nike och Albin
Albin och Nike är idag ett par. Foto: TT

Men Albins resa i Idol präglades inte bara av lycka och framgång, under säsongen var han nämligen sjuk flertal gånger. Albin drabbades då av bölder i armhålorna som blev så infekterade att han var tvungen att gå på antibiotika. Detta ledde till att Albin mådde väldigt illa under programmen och kämpade rejält bakom kulisserna.

Annons

Albin Tingwall drabbad av ny infektion – nu berättar han

Några veckor efter finalen har Albins kropp sagt ifrån igen. Den tidigare kampen som var en reaktion av för mycket stress har nu visat sig i en ny infektion i Albins läpp.

– Märker ni någon skillnad på mig? Ni får en sekund att tänka efter lite. Som ni ser så ser det ut som att jag har injicerat botox i underläppen, det har jag inte. Jag har fått en infektion i underläppen för att jag stressar, säger Albin på Instagram story.

När Hänt når honom berättar han vidare om infektionen som ställt till det rejält.

– Jag vet inte vad jag ska säga. Det är samma grej som under programmet. Jag har stressat under en längre period och så märkte jag att jag började få ont under läppen. Jag var jätteöm och sen så från en dag till en annan så kände jag att den började svälla upp mer och mer. För typ fyra dagar sedan så var den väldigt stor, säger han och fortsätter:

Annons

– Just nu har jag inte allt för ont men det jobbiga är att den är så svullen så det är svårt att äta, svårt att prata. Den är i vägen. Läppen spricker för att när läppen blir större så spricker ju huden på läppen. Så det svider otroligt mycket och det känns som att jag ömsar skinn.

Vad säger läkarna?

– Jag pratade med Pär från förra året. Han är läkare så jag har haft kontakt med honom och han säger att jag ska ta antibiotika.

Pär tävlade i Idol 2021
Pär tävlade i Idol 2021. Foto: TT

Tunga kampen: ”Man känner att världen är emot en typ”

Albin har nu svårt att prata och sjunga men hittills har han däremot inte behövt ställa in några spelningar. Nästa gång han ska upp på scenen är i mellandagarna och tills dess hoppas han att infektionen ska ha läkt.

Annons

– Det är stressrelaterat säger Pär så det enda man kan göra för att det inte ska hända igen är att ta det mer lugnt. Nu är det en hektiskt vardag så det kanske blir stress men jag behöver lära mig att stressa ner och koppla av.

Hur känns det här då?

– Det är lite surt faktiskt. Det är min tredje infektion och man känner att världen är emot en typ.

När Albin får frågan gällande om han har några bilder att dela med sig av på läppen så berättar han att det tidigare har sett riktigt illa ut.

– Jag är rätt säker på att ni inte vill se de bilderna. Om de bilderna kommer ut på internet kommer jag att tappa följare.

Rann det mycket var och så?

– Ja ja definitivt. Hela läppen var lila-blå och var jättejättesvullen.

FOTO: TT/Instagram

Annons