Idol-Fredrik Lundman om hemliga samarbetet med Amena Alsameai

FREDRIK LUNDMAN, AMENA ALSAMEAI

Fredrik och Amena kom varandra nära under deras deltaganden i Idol 2021.
Programmet är dessvärre över för bådas del, men vänskapen är långt ifrån över.
Nu berättar Fredrik för Hänt om de hemliga träffarna.
3 snabba dejtfrågor med Idol-Fredrik Lundman
Slå på ljud

Fredrik "Swedish cowboy" Lundman och Amena Alsameai gjorde starka intryck på svenska folket under deras medverkan i Idol 2021.

Amena tog svenska folket med storm när hon stämde upp i sång med sin förtrollande röst. Jurymedlemmen Alexander Kronlund beskrev Amenas audition som ett sagoväsen och en förtrollad stund.

– Jag kan inte minnas sista gången vi satt och var så här trollbundna. Vi får inte slänga oss med sagoväsen och sådant, det är nu man ska säga sagoväsen och en förtrollad liten stund, sa han då i programmet.

Även Fredrik blev riktigt omtyckt av både juryn och svenska folket. Fredrik landade på en femte plats och blev Idols alldeles egna cowboy.

Fredrik om röstningskaoset när han fick lämna Idol 2021

Fredrik har ett brinnande intresse för country-musik och redan på hans audition i Umeå berättade han om drömmen att bli världens största country-artist. Fredrik har redan byggt upp en stor skara fans och nu blickar han mot något ännu större än Idol – han vill nämligen stå på CMA, Country Music Awards.

När Hänt når Fredrik berättar han om hur tiden efter Idol har varit. Faktum är att det bara gått två veckor men Fredrik har inte legat på latsidan, utan har redan gett sig ut på och giggat och spelat runtom i Sverige.

När Fredrik fick lämna Idol hände dock något, som än i dagsläget, verkar vara ganska oklart. I en live-sänd intervju med Hänt berättade Fredrik om besvikna följare som hört av sig till honom, följarna menar att när de försökte rösta på Fredrik i Idol så kom de istället till Lana Sulhavs telefonsvarare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det här är dock inget som Fredrik grävt vidare i.

– Om det är så att det har hänt så är det ju tråkigt för mina fans som har ringt och lagt ner sina pengar i någon annan röstning i sådana fall, säger Fredrik till Hänt och fortsätter:

– Men det är ju inte i min makt över huvudtaget. Jag kan inte skriva något sådant tyvärr.

Idol-Fredrik om hemliga träffarna med Amena

Nu berättar Fredrik för Hänt om de hemliga träffarna med Amena efter Idol. Redan när de båda två var med i programmet kunde man se att de blev väldigt nära.

Fredrik och Amena har nämligen giggat tillsammans efter programmet, berättar han nu för Hänt.

– Vi har giggat tillsammans en gång och vi kommer fortsätta spela i framtiden också. Hon har varit med på ett gig den senaste tiden. Då sjöng vi duetten Jackson, den som vi gjorde på sponsor-middagen där som alla pratar om.

LÄS OCKSÅ: Därför vann Stephanie Hela Sverige bakar – juryns motivering

LÄS OCKSÅ: TV4:s bluff i Bonde söker fru avslöjad – nu berättar Peja

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN