TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Vilka gick till final i Melodifestivalen?Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill se

Idol-Fredrik Lundman visar upp sin tjej Isabelle Bräck – se bilden

20 okt, 2021 
https://image.hant.se/image-7885483?imageId=7885483&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=95.89&x=0&y=0
Mikael Einarsson
Idol-Fredrik Lundman
Fredrik Lundman har varit sparsam med att lägga upp bilder på flickvännen Isabelle Bräck på sina sociala medier – fram tills nu.
Nu visar Idol-deltagaren upp henne för första gången!
Annons
Idol-Fredrik om hur det är att ta kritik från jurynBrand logo
Idol-Fredrik om hur det är att ta kritik från juryn

Idol 2021 är i full gång och startfältet denna höst är oerhört starkt. Så pass stark att juryn delade ut livbojen till Daut Ajvaz redan under den tredje fredagsfinalen.

En annan deltagare som gick vidare i programmet är Fredrik Lundman från Piteå. Fredrik har i tidigare intervjuer berättat att hans största mål i livet är att bli världens största countryartist, och redan nu visar han vilken artist han är. Det finns nämligen inget som kan stoppa honom från att uppträda.

Så träffades Idol-Fredrik Lundman och flickvännen Isabelle Bräck

Peppar honom bakom kulisserna gör flickvännen Isabelle Bräck. I en tidigare intervju med Hänt har Fredrik berättat hur mycket hon stöttar hon genom Idol-resan. Dessutom avslöjade han hur paret träffades, nämligen på Instagram.

– Hon skrev till mig och så överraskade jag henne på en fest. Hon hade bjudit in mig till festen, men jag var tvungen att tacka nej, för det gick inte, säger han och fortsätter:

Annons

– Så jag överraskade henne. Jag satte mig i bilen och körde mot den där festen, så hade hon just tagit en tequila-shot. När hon tittade upp, så stod jag där. Hon blev rätt chockad, hon var inte beredd på det. Vi började umgås i slutet av januari i år och sedan fastnade jag för henne.

På frågan vad flickvännen Isabelle tycker om hans Idol-äventyr svarar Fredrik Lundman att hon är 110 procent stöttande.

– Det är hon som står för nervositeten, jag är inte lika nervös.

Fredrik Lundman visar upp flickvännen för första gången

Under Idol så här långt har Fredrik varit ganska återhållsam med att visa upp Isabelle för offentligheten – fram tills nyligen. Häromdagen publicerade han nämligen ett par bilder på sig själv tillsammans med flickvännen på sin Instagram story.

Fredrik Lundman tillsammans med flickvännen Isabelle Bräck. Foto: Instagram
Foto: Instagram

FOTO: TV4

Annons