ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Erik Elias sjukdomskamp – avslöjandet bara månader efter Idol

13 jan, 2022 
Johanna Alm
Erik Elias Ekström
Erik Elias Ekström vann många tittares hjärtan med sin charm och utstrålning när han medverkade i Idol 2021 i TV4.
Men för Hänt avslöjar han nu om sin okända sjukdomskamp efter Idol.
– Läskig känsla, säger han till Hänt.
Annons
Erik Elias mystiska svar om kärlekslivet: "Extremt mycket kärlek"Brand logo
Erik Elias mystiska svar om kärlekslivet: "Extremt mycket kärlek"

Erik Elias Ekström medverkade i TV4:s Idol och kom att bli en stor tittarfavorit under säsongens gång. Men bara veckor innan finalen var han dessvärre tvungen att lämna tävlingen.

Erik Elias bor för nuvarande i Norrköping och arbetar samtidigt som han försöker lägga fokus på sin musikkarriär.

Men för Hänt avslöjar han nu om sin okända sjukdomskamp.

Verkliga relationen mellan Erik Elias Ekström och Lana Sulhav

När Idol 2021 fortfarande var i rullning bodde idolerna tillsammans på ett hotell i Stockholm, något som gjorde att de kom varandra väldigt nära. Och några som kom varandra lite extra nära var Erik Elias och Lana Sulhav.

I ett meddelande till Hänt har Erik Elias berättat om de starka känslorna för vännen.

”Vart ska en börja? Jag är så imponerad över hennes resa, både den musikaliska och den personliga. Att få bevittna något så storartat på så nära håll är otroligt. Så stolt över att jag idag får kalla henne min vän”, skrev Erik Elias då.

Annons

I en ny intervju bekräftar Erik Elias nu att de fortfarande har daglig kontakt med varandra.

– Vi har inte riktigt klippt band från Idol-bubblan, alla chatter lever kvar och vi hörs varje dag. Jag kom ju extra nära Lana, Annika och Pär. Men Pär åkte ju ut tidigare än oss andra men vi har fortfarande daglig kontakt, säger han.

Erik Elias om okända sjukdomskampen efter Idol

Efter att Erik Elias fick lämna Idol flyttade han tillbaka till Norrköping igen medan flera av de tidigare Idol-deltagarna bor kvar i Stockholm.

Faktum är att Erik Elias skulle åka till huvudstaden för att möta upp sina Idol-vänner för drygt en vecka sedan när han plötsligt blev stoppad.

Han testades nämligen positivt för corona, något som gjorde att han fick ställa in sina resplaner.

Till Hänt berättar Erik Elias nu om beskedet.

– Jag skulle åkt upp till Stockholm för att träffa Annika, Birkir och några till men då fick jag positivt corona-svar. Det var lite tur i oturen för jag hade inga symtom men så tog jag ett snabbtest och då visade det sig att jag hade corona, avslöjar han och fortsätter:

– Så jag kunde inte åka upp för att träffa mina vänner. Jag fick isolera mig. Jag är ju vaccinerad så det var säkert därför jag inte mådde dåligt. Men det var en lite läskig känsla när jag fick veta att jag var corona-positiv.

FOTO: Idol/TV4 Play

Annons