ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Izabella om hemliga pakten med Kalle i Farmen 2022: ”Vi klickade”

13 jan, 2022 
Farmen-Izabella Andersson i grön sport-bh. Kalle Zeman i grå hoodie.
Det älskade realityprogrammet Farmen är äntligen tillbaka på TV4 och
det taktiska spelet och gynsamma paktgrupperingarna har redan börjat göra sig märkbara.
Nu berätta Izabella om den hemliga pakten med Kalle.
– Jag hade redan ögonen på Kalle när det kom till det spelmässiga, säger Izabella till Hänt.
Annons
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?Brand logo
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?

Äntligen är TV4:s succéprogram Farmen tillbaka i tv-rutan! I programmet, som sänds fem gånger i veckan, får vi följa deltagarnas taktiska spel på Farmen där de lever som på 1800-talet. Och att döma av de första spännande avsnittet så kommer Farmen 2022 bli en dramatisk säsong.

Därför känner du igen Farmen-Izabella och Farmen-Kalle sedan innan

Det är en blandad deltagarskara som vi får lära känna i Farmen denna säsong. Men alla är faktiskt inte helt okända sedan innan.

Izabella Andersson Acimovic, 28, och Kalle Zeman, 37, har båda varit med i tv-sammanhang innan. I en intervju med Hänt berättar Izabella nu om taktiken hon hade när hon gick in i Farmen-huset och vem hon såg som det största hotet.

– Alltså, första tanken var ju Kalle självklart i och med att han har medverkat i tv innan. Det är ju ganska logiskt att man då tänker att han är den som kommer att spela lite mer, säger hon.

Annons

Redan i första avsnittet blir Kalle vald till storbonde. Hur kände Izabella inför det?

– Jag kände mig väldigt lugn i och med att Kalle och jag kom bra överens. Vi har ju det här med tv-gemenskap sedan tidigare. Jag kände mig väldigt lugn över att just han var där, berättar Izabella.

Nu avslöjar Izabella hemliga pakten med Kalle inne på Farmen 2022

Men hur utvecklades deras, Izabellas och Kalles, relation under Farmen 2022?

– Jag såg honom tidigt och tänkte ”Fan jag känner igen honom”. Och sedan kom jag ju på att ”det är ju Kalle från Temptation Island”. Jag hade redan ögon på Kalle när det kom till det spelmässiga, säger Izabella och berättar att Kalle tidigt var en tilltänkt spelpartner.

När vi frågar henne om hon bildar någon pakt i programmet svarar hon så här:

Annons

– Grejen är att vi klickade; jag, han [Kalle] och Keisha. Bara så där. Det föll naturligt. Sedan började vi prata om att vi ska börja pakta och köra tillsammans, säger hon och fortsätter:

– Jag kommer inte ihåg hur långt vi tog den här pakten. Jag kan inte säga för mycket, men vi har ju en grej och kommer att hålla varandra om ryggen.

FOTO: TV4

Annons