Erik Elias Ekström: Det ångrar jag med min medverkan i Idol 2021

Erik Elias i Idol 2021.

Erik Elias Ekström gjorde en häpnadsväckande resa i Idol 2021.
Men allt är han inte nöjd med.
– Nästan att jag varit bitter på mig själv, säger han till Hänt.
3 snabba dejtfrågor med Erik Elias
Slå på ljud

Under fredagagskvällen den 10 december avgörs Idol 2021 – som bjudit på flertal talanger. Utöver att vara talangfulla har de även charmat publiken med sina färgstarka personlighet – bland annat tittarfavoriten Erik Elias Ekström, som åkte ut för några veckor sedan.

Hänt har pratat med Erik Elias vid flera tillfällen, bland annat har vi frågat honom om hans kärleksliv.

– Jag har extremt mycket kärlek i mitt liv, som jag försöker ta hand om och förvalta, sa Erik Elias till Hänt. Han la till:

– Inte just tvåsamhetspartner har jag inte. Men jag har många andra nära relationer.

Exklusivt
Bonde-Heidis attack mot TV4 efter dramat med Peja

Sanningen om Erik Elias namn

Många har även undrat om Erik Elias namn – som verkligen är unikt. Detta redde Margaux Dietz, 31, ut i en Youtube-video.

– Jag vet inte om jag ska säga Elias eller Erik. Alltså vad ska man säga, undrar Margaux i sin Youtube-video.

– När jag började typ bli vuxen, och bli artist. Då kände jag att det tog överhand lite, att jag var så liten. Att jag blev det, säger Erik Elias och fortsätter:

– Så då tänkte jag att jag byter namn. Så då tog jag in mitt mellannamn. Så jag bytte namn till Erik Elias för att få bort Lill-Erik.

– Så du heter Erik Elias i ett namn?, undrar Margaux.

– Ja, svarar han då.

Erik Elias ånger efter programmet

När Hänt nu når Erik Elias inför fredagsfinalen pratar vi om hans gångna resa i programmet. Han berättar hur han nu ser tillbaka på sin tid i Idol på ett annat sätt – än vad han gjorde då när han själv stod där på scenen.

– Ja absolut att jag känt nya saker när jag åkt ut. Nu kan jag titta tillbaka på hela resan med glädje. När jag åkt ut har jag fått helheten och allt har känts väldigt fint, nästan att jag varit bitter på mig själv att jag inte varit mer vinnar-tjurig. Jag brukar vara en vinnarskalle, men det har bara varit en lättnad.

Har du känt press?

– Jo absolut, det är ju en pressad situation. Att få bottna varje vecka i olika kreativa verk. Stor press och det har jag satt på mig själv men också leva upp till all profession runt omkring.

LÄS OCKSÅ: Därför tror tittarna att Daniel Eriksson väljer Klara i Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Linas beteende efter dejten med Filip väcker ilska

SENASTE NYTT!