Så är Daut Ajvaz och Sunny Taylors relation idag efter Idol 2021

DAUT AJVAZ, SUNNY TAYLOR
Exklusivt

Under Idol 2021 ryktades det en del om att det skulle vara mer än vänskap mellan idolerna Sunny och Daut.
Nu, när tävlingen är avslutad, finns det tecken som tyder på att de är riktigt nära fortfarande.
Allt du vill veta om Filip Lamprecht
Slå på ljud

Idol 2021 har nått sitt slut och förra fredagen stod Birkir Blaer, 21, och Jacqline Mossberg Mounkassa, 23, i Avicii arena och tävlade om det ärofyllda skivkontraktet.

Nu med facit i hand vet vi att det blev Birkir som kammade hem hela rubbet och när Hänt träffade honom efteråt var han fortfarande i chock.

– Det känns bara otroligt och jag är så tacksam, glad och taggad för framtiden, det är allt jag kan säga, förklarade Birkir då för Hänt.

Några idoler som det talats rätt mycket om under säsongens gång är Daut Ajvaz, 18, och Sunny Taylor, 20. Daut hamnade på många löpsedlar när han fick juryns enda livboj – som alltså gjorde att han fick stanna kvar i tävlingen trots att han egentligen skulle ha åkt ut.

Åsa Ingrosso visar upp sonens nya lägenhet

Romansryktet mellan Sunny och Daut – mystiska svaret

Sunny, å andra sidan, har det också talats en hel del om. Hon har ju en väldigt välkänd farbror. Hennes pappa Zafer Taylor, 50, är nämligen bror till tv-kocken och årets julvärd i SVT: Tareq Taylor, 52.

Under årets säsong av Idol fanns det ett romansrykte som drog igång efter att många misstänkt att Sunny och Daut var ett par. Misstankarna grundade sig i att duon la upp mycket material på Tiktok där de dansade och hade kul ihop.

När Hänt träffade dem på en av fredagsfinalerna för att reda ut saken var Sunny och Daut minst sagt mystiska i sina svar.

– Hmmmm vill vi säga?, sa Sunny då och vände sig till Daut.

– Nej vi bestämmer oss för att hålla det hemligt, fortsätter Sunny.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så är Sunnys och Dauts relation idag – efter Idol 2021

Nu efter tävlingen är det därför många som undrar hur det egentligen gick för Sunny och Daut, och visst verkar de fortfarande ha en nära relation. För bara några dagar sedan la Daut ut nya bilder och på en av dem syntes en glad Sunny.

Daut har även kommenterat en eld-emoji på en av Sunnys senaste bilder.

När Hänt når Daut säger han att han och Sunny bara är vänner idag.

”Vi är fortfarande bara vänner. Det är inget som förändrats riktigt, mer än att man kanske inte ses varje dag sen Idol”, skriver Daut till Hänt.

Även Sunny kan skriva under på att det minst sagt blev en omställning att gå från att ses varje dag till att plötsligt bo flera mil ifrån varandra.

”Vi saknar varandra! Jobbigt känner jag ändå när man skaffat en så fin och rolig vän och så bor man så långt ifrån varandra. Men vi snackar ofta och face-timar varandra ibland.”, skriver Sunny till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Lotta och Mikaels okända bråk – nu avslöjar de

LÄS OCKSÅ: Mamman råkade direktsända intima stunden med maken: ”Grät”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!