Idol 2023 marknadsföring banner

Carola Häggkvist om missen innan TV4:s Idol – tvingades tacka nej

08 nov, 2019 
AvIda Gustafsson
Carola om missen innan Idol
I kvällens Idol står duetter på schemat och deltagarna ställs på samma scen som några av Sveriges största artister.
En av dem är Carola Häggkvist som på Instagram nu avslöjar att en stor miss höll på att sätta stopp för hennes medverkan.
Annons
27 frågor med Gottfrid Krantz
27 frågor med Gottfrid Krantz

Årets säsong av Idol är i full gång på TV4. Inför veckans fredagsfinal är det sex deltagare kvar som nu ställs inför utmaningen att sjunga duetter. Men inte med varandra – deltagarna får nämligen dela scen med några av Sveriges största artister.

Tidigare i veckan blev det klart att Dao Di Ponziano, 17, sjunger tillsammans med Sabina Ddumba, 25, Astrid Risberg, 20, med Albin Lee Meldau, 31, Kim Lilja, 25, gör en duett med Maja Ivarsson, 40, från bandet The Sounds, Tusse Chiza, 17, sjunger med Molly Sandén, 27, Freddie Liljegren, 26, med Eric Gadd, 54 och Gottfrid Krantz, 23, kommer att dela scen med Carola Häggkvist, 53.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Även programledaren Pär Lernström, 39, blir ena halvan av en duo kvällen till ära, när artisten Linnea Henriksson, 32, gör honom sällskap.

Carolas miss inför Idol

På Instagram har Idol-deltagarna setts öva tillsammans med de svenska artisterna, som även dem har delat med sig av bilder och videos från veckans gång. En av dem som flitigt uppdaterat sin Instagram är Carola, som tillsammans med Gottfrid ska sjunga sin låt Genom allt från 2005.

Annons

Under fredagsmorgonen delade Carola med sig av två videos från hennes och Gottfrids rep och passade till ett av klippen på att hylla Idol-deltagaren.

”Så härlig o musikalisk kille med så stort hjärta”, skrev Carola om Gottfrid.

Men till video nummer två avslöjade Carola en stor miss – som höll på att sätta stopp för hela hennes medverkan i programmet.

”Hade egentligen ett gig i Norge som var bokat på fredagen så jag var tvungen att tacka nej till Idol först”, avslöjar Carola på Instagram.

Men artisten upptäckte snabbt ett misstag och kunde till sin stora glädje tacka ja till att medverka i Idol.

”De hade tagit fel på dag… haha. Giget var egentligen på lördag! Så nu kan jag göra både och”, skriver Carola och fortsätter:

”Sista minuten-ändring av planer. Det är okej – till och med till det bättre. En riktig välsignelse! Det blir kul ikväll!”

FOTO: TT/Jonas Ekströmer, TT/Eero Hannukainen

Annons