ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Idol-Nikes hårda ord om Albin efter romansavslöjandet – nu svarar han

03 jan, 2023 
Nike Sellmar och Albin Tingwall
Ju längre Idol-säsongen gick desto närmare kom Nike Sellmar och Albin Thingwall varandra och idag är de ett par.
Men efter romansavslöjandet riktade Nike en diss mot Albin i tv.
Nu svarar han på kritiken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Katia Mosallys nya besked – avslöjar framtiden i IdolBrand logo
Katia Mosallys nya besked – avslöjar framtiden i Idol

Idolfinalisterna Albin Tingwall, 19, och Nike Sellmar, 27 som gjorde upp om den stora vinsten i Tele2 arena lämnade Idol-bubblan med mer än erfarenheter och vänner för livet. Ju längre säsongen gick desto närmare kom även finalisterna varandra – och idag är de ett kärlekspar.

Men nu berättar Nike sanningen om vad hennes första intryck av hennes blivande pojkvän var – hon störde sig nämligen på honom.

När hon gästade Agnetas nyårskarameller berättade hon att kärlekssagan började sent under säsongens gång.

– Det var verkligen i slutet. Vilket var spännande för jag störde mig ju ganska mycket på honom i början. Han var tjatig. Om hur dålig han är på att pitcha och sådär. Men ju färre vi blev desto mer började vi att umgås. Sen var det ju bara jag och han i finalveckan, berättar Nike i programmet.

Annons

Albin Tingwalls svar på Nikes diss i tv: ”Jag ändrades inte

Men trots att vinnaren störde sig på vad som skulle komma att bli hennes motståndare i Idol-finalen så växte kärleken fram. När Hänt får tag i Albin berättar han att han var väl medveten om att hon störde sig på honom till en början men att hon lärde sig att leva med det – för han har inte ändrat på sig.

Ja hon störde sig på mig. Men jag ändrades inte. Hon lärde väl sig bara hantera mig. Snackar fortfarande ner mig själv haha. Men ska sluta med det 2023.” skriver Albin i ett meddelande till Hänt.

Annons

Idag syns paret ofta på varandras sociala medier och ser minst sagt ut att njuta av varandras sällskap.

Nike Sellmar om relationen till Albins föräldrar

Att paret umgås mycket med varandra är ingen hemlighet och nyårshelgen var inget undantag. De firade in det nya året med karaoke och biljard tillsammans med Albins familj i Stockholm.

När Hänt når Nike efter årets sista dag så berättade hon om kvällen – hon avslöjar dessutom en liten detalj kring vad som hände på tolvslaget.

Vi åt middag med hans bror och några av deras vänner, sen spelade jag och Albin biljard och kollade på raketer och ja, det blev en nyårskyss. Lugn och härlig kväll”, skriver hon om i ett privat meddelande till Hänt.

Nike har tidigare berättat att hon kommer väldigt bra överens med Albins familj och hon bor till och med där under vinterns stundande turné.

– Ja men det har jag fått lov att göra för han bor nära Arlanda så det har varit bra när vi åkt på turné faktiskt.

FOTO: Karin Törnblom/TT/LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Annons