Festis marknadsföring banner

Idol-Fredrik "Cowboy" Lundman visar upp nya flickvännen

29 aug, 2023 
FREDRIK LUNDMAN
Fredrik "Cowboy" Lundman slog igenom med dunder och brak i Idol 2021. Då hade han flickvän men efter tävlingen valde de att gå skilda vägar.
Nu visar han upp sin nya flickvän!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Idol-Fredrik Lundmans unika hotellrum – se personliga bilderna härBrand logo
Idol-Fredrik Lundmans unika hotellrum – se personliga bilderna här

Fredrik Lundman, 31, sökte till Idol 2021 och blev snabbt en folkkär profil. Faktum är att redan efter hans audition i Umeå så fångade han svenska folkets hjärtan i och med att han hoppade rakt ner i Umeälven för att fira sin guldbiljett.

Efter det gick Idol-karriären som på räls och varje vecka var det något kring honom. I den andra fredagsfinalen hade han till exempel fått problem med rösten och tvingades åka till sjukhus efter sändningen.

– Jag körde ju lite rock and roll förra helgen, som ni märkte, och skrek ju arslet av mig, sa Fredrik till Hänt och fortsatte:

– Så jag skrek ju sönder stämbanden, fick en skada på någon av sidorna. Och då sa jag till crewet här att ”ni måste hitta mig en läkare fort, en stämbandsdoktor. Jag måste undersöka det här”.

Röstningskaoset när Fredrik åkte ut ur Idol

Efter det följde andra komplikationer. Fredrik valde att lägga av med rökningen och bland annat fick han riktigt ont i halsen. Men trots oturen med hälsan var Fredrik alltid på tå och han charmade juryn och tittarna vecka efter vecka.

Annons

Fredrik landade till slut på en hedrande femteplats, och även när han åkte ut blev det rubriker om honom. Hans fans hävdade nämligen att det inte gick att rösta på honom, att de ska ha kommit till Lana Sulhavs telefonsvar istället.

– Det kommer vi tyvärr aldrig få reda på. Men jag vet att det är jättemånga fans som skrivit till mig att de ringde mitt nummer men att de istället kom till Lanas telefonsvar. Jag kan inte säga någonting, jag ringde aldrig mitt nummer jag har aldrig heller röstat på mig själv eller någon. Jag vill inte rösta, sa Fredrik då till Hänt.

Fredrik Lundmans nya flickvän

Något annat som blev uppmärksammat under Fredriks tid i Idol var hans stora stöd från familjen och dåvarande flickvännen. Men kort efter Idol valde ex-paret att gå skilda vägar.

– Det är slut sedan två månader tillbaka och jag har flyttat till Stockholm. Mitt förhållande tog slut för två månader sedan och jag har flyttat ner till Nykvarn, utanför Södertälje, berättade han för Hänt.

Annons

Mer om varför Fredrik och ex-flickvännen gjorde slut ville han att inte gå ut med offentligt.

Det var då och nu är nu. Sedan Idol har Fredriks karriär blomstrat rejält och han är ständigt ute på vägarna och uppträder på olika konserter. Nu kan han även avslöja att han funnit kärleken på nytt!

”4 månader med dig idag, och nästan ett år sedan dagen vi träffades för första gången. Tack är allt jag kan säga, jag älskar dig till månen och tillbaka, du får mig att känna mig fri som en ängel i skyn, fri som en fågel som flyger högt, fri hela vägen upp till himmelen, jag är fri, med dig”, skriver han på Instagram.

Hänt har sökt Fredrik för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons