ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rickard Sjöbergs sorg efter kollegans avhopp i Postkodlotteriet: ”Tråkigt”

28 aug, 2023 
Simon Lundh
Rickard Sjöberg
Rickard Sjöberg har programlett Postkodmiljonären under en längre tid.
Nu berättar han om kollegans avhopp.
”Påtagligt att någon saknas”, skriver han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Sjöberg om framtiden för PostkodmiljonärenBrand logo
Rickard Sjöberg om framtiden för Postkodmiljonären

Rickard Sjöberg, 54, har programlett Postkodmiljonären som är en en del av Postkodlotteriet.

Under åren har han arbetat med flera av de som fått den stora äran att förgylla människor tillvaro genom att dela ut prispengarna till de lyckliga vinnarna.

Rickard Sjöbergs ord efter kollegans val att lämna

En av de som jobbat med Postkodlotteriet är pianisten Putte Nelsson som sedan 2012 varit med och delat ut vinsterna. Nu har Putte lämnat sin tjänst, något som enligt Rickard är otroligt trist.

”Det känns förstås riktigt tråkigt. Vi har blivit ett sammansvetsat gäng under det dryga decennium de flesta av oss jobbat ihop. Nu när vi ses är det påtagligt att någon saknas. Men livet går vidare och Putte har häftiga planer med sina körer som jag önskar honom all lycka med.”, skriver han till Hänt.

Det ska Putte Nelsson göra istället – nu berättar han

När det blev klart att Putte skulle lämna berättade han mer om beslutet för Hänt.

Annons

”Ja , jag slutar efter 11 år som stolt ambassadör av Postkodlotteriet och har trivts jättebra på alla sätt. Det är världens bästa jobb och det är nog därför jag har stannat så länge. Nu valde jag att sluta för att ha energi att fortsätta med mina körer i Stockholm, Linköping och Uppsala, körresor jag arrangerar samt en del annat jag jobbat med vid sidan av jobbet som vinstutdelare”, skrev han då.

Putte poängterade att han lämnade med god känsla.

”Jag lämnar med en god känsla men samtidigt vemodigt att hoppa av efter så lång tid och lämna så många fina kollegor och vänner. Det var inte ett helt enkelt beslut att lämna världens bästa jobb…men man måste chansa lite ibland. Jag önskar alla på Postkodlotteriet stort lycka till framåt och tackar från djupet av mitt hjärta för 11 fantastiska, roliga, givande och viktiga år.”

FOTO: Postkodlotteriet/TV4

Annons