TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Tv-kocken Gordon Ramsays ilska efter åldershånet – blir kallad farfar

26 nov, 2020 
Gordon Ramsay och Tana Ramsay
Tv-kocken Gordon Ramsay har ett hett temperament.
Nu visar han upp det ännu en gång men nu handlar det om hans yngsta son Oscar.
– Om ni kallar mig farfar en gång till går jag i taket, säger Gordon.
Annons
Allt om Gordon RamsayBrand logo
Allt om Gordon Ramsay

Stjärnkocken Gordon Ramsay, 54, är en framgångsrik kock och driver flera restauranger och under åren har de totalt tilldelats 16 Michelin-stjärnor.

Ramsay blev känd för sitt heta temperament efter sin medverkan i matlagningsprogrammen Masterchef och Hell’s kitchen. I programmen brukar han nämligen skälla ut kockar vars restauranger inte håller måttet. Men nu är det inte bara matlagning som får tv-kocken att se rött, nu ryter han ifrån efter missförstånden kring hans 19 månader gamla son Oscar.

Den brittiska tv-kocken har fem barn tillsammans med hustrun Tana Ramsay, 46. Förutom sönerna Jack, 20, och Oscar, 1, har de döttrarna Megan, 22, Holly, 20, och Matilda, 19.

Gordon Ramsays strikta föräldraskap

Gordon Ramsay har tidigare varit öppen med att han inte skämmer bort sina barn för fem öre. Hans grundprinciper bygger helt enkelt på att man ska förtjäna det man tar del av. Han har tidigare sagt att han själv har jobbat så pass hårt att han förtjänar sin förmögenhet, men att hans barn inte har gjort det.

Annons

Gordon har tidigare förklarat att när familjen reser så får barnen sitta i ekonomi-klass, medan han och Tana flyger första klass.

Stjärnkocken är multimiljardär och 2016 tjänade han lika mycket som världsstjärnan Beyoncé, närmare bestämt 53 miljoner dollar. I en intervju med The telegraph har han tidigare berättat om faderskapet och hur han kommer göra när det kommer till arv.

– Min förmögenhet kommer inte gå till mina barn, och det är inte för att vara elak; det är för att inte skämma bort dem, sa han då.

Nu blir han kallad farfar ute på stan

Det var i april förra året som familjens yngsta son Oscar kom till världen. Men med tanke på den stora åldersskillnaden misstas pappa Gordon nu för att istället vara Oscars farfar.

I en intervju med Men’s health berättar nu stjärnkocken att när han är ute på promenader med Tana, Oscar och hans äldste son Jack brukar folk tro att Oscar är Jacks son.

– Det värsta är när jag är ute och går med Tana och Jack, så kollar alla på Jack som att Oscar vore hans son, säger Gordon Ramsay.

Gordon, Oscar och Tana tar en promenad på stranden i Cornwill.

Gordon brukar få kommentarer om att ”han måste vara en så stolt farfar”. Det här har lett till att tv-kockens temperament har blossat upp rejält och nu säger han till på skarpen att det snart får vara nog med åldershånet.

– Vad fan, han är våran son. Ifall jag blir kallad farfar en jävla gång till så kommer jag gå i taket, säger han.

FOTO: Keith Mayhew/TT, ZJJF/LNG/TT, News Licensing / MEGA/TT

Annons