Miljardären Gordon Ramsay gör sina barn arvslösa

Tv-kocken Gordon Ramsay är miljardär och tjänar lika mycket som Beyoncé. Men han tänker göra sina barn arvslösa när han dör.

Gordon Ramsay har över en miljard svenska kronor i tillgångar, och tjänade 2016 lika mycket pengar som världsstjärnan Beyoncé – 53 miljoner dollar, motsvarande 477 miljoner i svenska kronor. Nu avslöjar tv-kocken i en intervju med The Telegraph att hans barn dock kommer gå lottlösa när han dör.

– Min förmögenhet kommer inte gå till mina barn, och det är inte för att vara elak; det är för att inte skämma bort dem, säger han.

Orsaken är att han vill att barnen ska arbeta för sina egna pengar. Det är till och med så att medan Gordon och hustrun Tana, 42, flyger förstaklass, får barnen Megan, 18, Jack och Holly, 17, och Matilda, 15, sitta ensamma i ekonomiklass.

– De sitter inte med oss i förstaklass. De har inte arbetat i närheten av nog mycket för att förtjäna det. Vid den åldern och storleken, så säger du att de ska sitta med oss i förstaklass? Nej, det gör de inte. Vi är verkligen hårda på det, säger han och fortsätter:

– Jag och Tana går vänster, och de går till höger samtidigt som jag säger till chefen bland flygpersonalen “gör allt för att de små jävlarna inte kommer nära oss, jag vill sova under resan”. Jag har jobbat mitt jävla arsle av mig för att få sitta nära piloten och du uppskattar det mer när du har slitit för det, säger Gordon Ramsay till tidningen.

Gordon Ramsay med frugan och barnen.

Tv-kocken som själv kommer från en knaper uppväxtvill inte att hans barn ska bli bortskämda och ta pengar för givet. Barnen får förvisso veckopeng; Megan som går på universitet får 100 pund i veckan medan de yngre får 50 pund i veckan – samtidigt som de måste betala telefonräkningar och övriga kostnader på egen hand.

LÄS OCKSÅ: Gordon Ramsay och frun Tana har drabbats av missfall i femte månaden

LÄS OCKSÅ: Tv-kocken Gordon Ramsay akut opererad

FOTO: Ibl

 

SENASTE NYTT!