TV-kocken Gordon Ramsay akut opererad

TV-kocken Gordon Ramsay akut opererad

TV-kocken Gordon Ramsay har nu annat att förargas över än dåliga kockar och mat som inte går att tugga.

Gordon Ramsays, 49, akuta hälseneoperation har tvingat honom att ställa in sin medverkan i bland annat välgörenhetsevenemanget “Socceraid”. På Facebook berättar han nu om operationen och besvikelsen.

Efter den förkrossande nyheten att jag har slitit av min hälsena har jag efter avrådan av min läkare tvingats genomgå en akut operation och kommer inte kunna medverka i kommande event“, skriver han.

Gordon Ramsay har opererats.

Efter operationen tog kocken till Instagram där han lade upp en bild av sig själv i sjukhussängen med den gipsade foten synlig.

Operationen gick bra, tack till er alla för ert stöd och vänliga meddelanden. Jag är självklart upprörd att jag inte kommer kunna medverka den här helgen“, skriver han och tillägger:

Jag är inte bra på att ligga still. Nu har jag inget val, måste sitta stilla!

Just nu väntar Ramsay sitt fjärde barn med frun Tana, 41. De har sedan tidigare döttrarna Megan, 17, Holly, 16. Matilda, 14, och sonen Jack, 16.

– Vi har ju tre flickor och en pojke nu… Och en unge till på väg faktiskt. Jag är lite orolig så klart. Jag menar, det vore jättekul att få en till flicka, men fyra bröllop, fyra 16-års kalas och fyra pojkvänner…, har han tidigare sagt.

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN