TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Gordon Ramsay och Jamie Oliver i storbråk: "Hemsk"

23 aug, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Jamie Oliver i ena ringhörnan, Gordon Ramsay i den andra. Nu ger Oliver svar på tal och berättar sanningen.
Annons

De brittiska tv-kockarna Jamie Oliver, 42, och Gordon Ramsay, 50, har sedan länge haft ett ordkrig i diverse intervjuer. Och trots att många elakheter redan sagts tar bråket nu en ny vändning när Jamie Oliver talar ut i en intervju med OK! Magazine.

– För några månader sedan gjorde Gordon “The nightly show” på ITV där han hoppade på mig varje dag. Mina vänner och även pressen försvarade mig och sa att han gick över gränsen, men tyckte bara det var roligt, säger Oliver.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Samtidigt erkänner han att de elaka kommentarerna inte alltid runnit av honom lika lätt.

– Gordon har varit ganska hemsk mot mig under åren och jag brukade försvara mig. Nu håller jag bara tyst och tar det. En viss del drama är alltid bra för att få PR, säger han.

Jamie Oliver passar även på att försöka sätta sista punkten i dispyten:

– Vi har inga problem med varandra. Faktum är att vi båda är väldigt lyckliga över att kunna jobba med det här i 20 år. Men jag är originalet, uppenbarligen, säger Jamie Oliver.

FOTO: Ibl

 

Annons